max 600 TL'ye mouse önerisi

SELTAED

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
241
Elim biraz büyük pençe şeklinde tutuyorum düşük dpi oynuyorum ve sensörü benim için önemli, önceki mouse rival 710'du, 2 sene önce bir internet kafeden almıştım kapatırken çok ucuza vermişti (300 tl küsürdü) çok eskidi yeni mouse almak istiyorum fakat ekonomi ortada ve max 500- 600 tl bütçem var. gamepower rampage gibi markalar kullanmak istemiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.Sıfır olmasını yeğlerim

Elim biraz büyük pençe şeklinde tutuyorum düşük dpi oynuyorum ve sensörü benim için önemli, önceki mouse rival 710'du, 2 sene önce bir internet kafeden almıştım kapatırken çok ucuza vermişti (300 TL küsürdü) çok eskidi yeni mouse almak istiyorum fakat ekonomi ortada ve max 500- 600 TL bütçem var. gamepower rampage gibi markalar kullanmak istemiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.Sıfır olmasını yeğlerim

Ben 378₺ iken almıştım fiyatı malesef yükselmiş Razeri bilen bilir zaten öneririm bütçeni arttırıp v2 alabilirsin veya logitech

razer viper mini veya hyperx pulsefire haste
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 378₺ iken almıştım fiyatı malesef yükselmiş Razeri bilen bilir zaten öneririm bütçeni arttırıp v2 alabilirsin veya logitech
artık çok eskidi be hocam bu mouse v3 bile çıktı hem eskidi haliyle sensörlerde güncel mouselara göre daha kötü

Elim biraz büyük pençe şeklinde tutuyorum düşük dpi oynuyorum ve sensörü benim için önemli, önceki mouse rival 710'du, 2 sene önce bir internet kafeden almıştım kapatırken çok ucuza vermişti (300 TL küsürdü) çok eskidi yeni mouse almak istiyorum fakat ekonomi ortada ve max 500- 600 TL bütçem var. gamepower rampage gibi markalar kullanmak istemiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.Sıfır olmasını yeğlerim
Razer deathatter v2 yada V2 mini

büyük ele uygun mudur, fps oyunları için ağırlığı nasıldır

büyük ele uygun mudur, fps oyunları için ağırlığı nasıldır
bende kullanıyorum şuan mouse büyük olarak geçiyor ama öyle kocaman bir şey beklemeyin benim elim 21 cm mouse yi kapatıyor ama performansı mükemmel tek bir sıkıntısı var 8000hz olayını yazılımsal olarak yapıyo ve bunu yaparken işlemciye yük biniyor biraz işlemcin iyi değilse viper mini almanı tavsiye ederim şyşden kastım ryzen 5 falan bu arada

bende kullanıyorum şuan mouse büyük olarak geçiyor ama öyle kocaman bir şey beklemeyin benim elim 21 cm mouse yi kapatıyor ama performansı mükemmel tek bir sıkıntısı var 8000hz olayını yazılımsal olarak yapıyo ve bunu yaparken işlemciye yük biniyor biraz işlemcin iyi değilse viper mini almanı tavsiye ederim şyşden kastım ryzen 5 falan bu arada
5600 alcam ayın sonunda ama şuan 1600 af var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5600 alcam ayın sonunda ama şuan 1600 af var
iş görür mü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,857
Üyeler
188,487