Herkese selam bütçem maks 600 TL bu bütçede en iyi önerebileceğiniz kulaklık nedir?
ilk defa görüyorum bu markayı güzele benziyor?Mpow MPBH439AR Air SE Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Mpow MPBH439AR Air SE Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Mpow MPBH439AR Air SE Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu bütçede alınabilecek sayılı ürünlerden zaten. Görünüşü de premium hissettiriyorilk defa görüyorum bu markayı güzele benziyor?
biride bana önerdi ama pek içimi açmadıilk defa görüyorum bu markayı güzele benziyor?
Ben aldım bugün 7.1 denemedim ama iyi yani ses yüksekliği olsun. Mikrofonu nu extra beğendimilk defa görüyorum bu markayı güzele benziyor?
Kupon nedir acaba_GamePower Raijin 7.1 Surround Rainbow Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
GamePower Raijin 7.1 Surround Rainbow Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
kupon ve nays ile 360 TL'ye Geliyor