Max. 60k bütçeye max. Performans Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
60000
mühendislik öğrencisiyim kullanmakta olduğum laptop 8 yıllık asus ve ram kesinlikle yetmiyor minimum 32gb ram ihtiyacım var depolama da yetersiz kalıyor depolamada 1tb ve üstü olması lazım ekran kartı çok kötü bir ekran kartı nvdia geforce desteği bulunan ekran kartıda çok kötü zaten işlemci sanırım i3 yani kısacası adam akıllı bir bilgisayara ihtiyacım var yeri gelir nadiren oyun oynarım ancak kaliteli oyun ve fps isteyen oyun genellikle oynarım o da dediğim gibi nadiren olur ve mühendilik öğrencisi olduğum için bir işi yaparken arkada 1 den fazla sistem açık olabiliyor bu sebeple de ram oldukça düşük kalıyor ses düzeyi çok önemli değil benim için kimileri rahatsız olsada ben sesli çalışan bir bilgisayardan absürt derece fazla olmadıkça rahatsız olmuyorum alacağım bilgisayara her türk öğrencisi gibi taksitle alacağım ne sürgün bir taksit nede oldukça fazla taksit tutarı olan bir ödeme seçmeyeceğim ortalama taksit tutarlı ortalama vade ile ödemeyi düşünüyorum. şimdiden yardımcı olan herkese Teşekkür Ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,091
Üyeler
190,504
Son üye
heloturkiye
Geri