Neler Yeni

max 6k bütçeye uzaktan eğitim için laptop

vgaterian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ahmet Said KARGALI
Hocam özellik takıntınız yoksa çok önemli değilse sizin için bence 4500tllik sıfır laptopta işinizi görür diye düşünüyorum çok ekstra bir iş yapmayacaksanız
hocam office programlarını zoom ve universite sitesini kullanacağım benim için daha uygun olur ucuz bir laptop

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag

Xretion_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kadir Gun
hocam office programlarını zoom ve universite sitesini kullanacağım benim için daha uygun olur ucuz bir laptop
Hocam size ulaşabileceğim bir yer var mı burayı çok meşgul etmek istemiyorum açıkçası mesaj yazınca konudaki yorum yapan herkese bildirim gidiyor diye biliyorum daha rahat olur.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam size ulaşabileceğim bir yer var mı burayı çok meşgul etmek istemiyorum açıkçası mesaj yazınca konudaki yorum yapan herkese bildirim gidiyor diye biliyorum daha rahat olur.
burası zaten mesaj yazmak için var umarım biliyorsundur.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

vgaterian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ahmet Said KARGALI
Hocam ig adresim said.ahmet1 ordan ulaşabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada önerilerinizi bekliyorum
Up up up

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...b-1tb-128gb-amd-radeon-vega-8-898175092/detay böyle bir şey buldum arkadaşlar mantıklı mı sizce o fiyata yakın 0 ürünlerde var ama yine de size sormak istedim
Aynı bilgisayardan bir arkadaşım kullanıyor elektrik kesilip geri geldiğinde orijinal adaptörü bozuldu 300 liraya aldık, klavyesine kola döküldü değiştirdik 750 lira verdik. Lenovo almayı düşünürsen parçaları çok pahalı. O klavyenin üzerindeki kırmızı zımbırtı yüzünden parçaları bu şekildeymiş aklında bulunsun.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
IPS ekran, 4. Nesil işlemci, 1.20 KG ağırlık, kaliteli ve ince kasa, uzun pil ömrü (15 saat), 256GB M2. SSD.

Parmağızla bile taşırsınız ve üniversitede bir masaya koyduğunuzda sırıtmaz.

Top Bottom