delux m800 wireless kesinlikle. alcaksan wriathtten 80tl'ye skatezde al çok değiştiriyor700 liraya wireless mouse arıyorum claw tarzı tutuyorum fareyi, şuanda rival 110 kullanıyorum 2. el olur istanbul içi.
çok iyiler ama bütçeni aşmıyor mu onlar?skatez alıcam zaten pwnage ergo yada model o w nasıldır
eskidiği için bir problem oldu mu basmama gibiDeluxe M800 kullanıyorum kablolusunu kablosuz öneririm ama yan taraflardaki 4. ve 5. tuşlar çabuk eskidi anlamsız bir şekilde. (macro tuşları)
750ye model o var kgfsiz 650ye pw var gfliçok iyiler ama bütçeni aşmıyor mu onlar?
pwmage öneririm model o'dan daha kaliteli bende claw grip tutuyorum benim elimi acıtıyor pwnage. almadan önce eline uyduğuna emin ol. bence hiç bulaşma sıfır delux m800 wireless al geçeskidiği için bir problem oldu mu basmama gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
750ye model o var kgfsiz 650ye pw var gfli
knk biraz dediğin 500tl .dBütçenin biraz üstünde olsa da Glorious Model O şiddetle öneririm çok iyi bir mouse ...
Parasını hak eder söyleyim... (En son 999 TL diye hatırlıyodum)knk biraz dediğin 500tl .d
eder o ayrı mesele. paran varsa pulsar x2'de parasını hak ederParasını hak eder söyleyim... (En son 999 TL diye hatırlıyodum)
G305700 liraya wireless mouse arıyorum claw tarzı tutuyorum fareyi, şuanda rival 110 kullanıyorum 2. el olur istanbul içi.
Skatez link ata bilirmisin reisdelux m800 wireless kesinlikle. alcaksan wriathtten 80tl'ye skatezde al çok değiştiriyor
swar10 koduyla %10 indirim varG305
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Skatez link ata bilirmisin reis