K1dot
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,873
sistemi kararlaştırdınız mı?Teşekkür ederim hocam. Peki bana önerebileceğiniz monitör var mı 15k lara kadar çıkabilirim monitör için
sistemi kararlaştırdınız mı?Teşekkür ederim hocam. Peki bana önerebileceğiniz monitör var mı 15k lara kadar çıkabilirim monitör için
Hocam 7800x3d işlemci alacağım. Sizin söylediğiniz anakart,soğutucu ve kasa da aklıma yattı açıkçası. Sistem bu şekilde yani bence okeydir. Bir tek monitör eksik şuandasistemi kararlaştırdınız mı?
bütçe nedirHocam 7800x3d işlemci alacağım. Sizin söylediğiniz anakart,soğutucu ve kasa da aklıma yattı açıkçası. Sistem bu şekilde yani bence okeydir. Bir tek monitör eksik şuanda
10-15k hocambütçe nedir
10-15k hocam
10-15k hocam
Odyssey'lere kronik sorunlu falan yazanlar gördüm ama hocam tam bilgi sahibi değilimYükleniyor...
www.akakce.com
g65b de öyle bir şey yokOdyssey'lere kronik sorunlu falan yazanlar gördüm ama hocam tam bilgi sahibi değilim
sağ olun hocam değerlendireceğimg65b de öyle bir şey yok
Alienware çok hoşmuş hocam teşekkür ederim bunu da değerlendireceğim biraz daha bakınıp karar veririm![]()
GIGABYTE M27QA ICE 27" 180Hz 1ms HDMI DP Type-C Adaptive Sync HDR400 Beyaz QHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE M27QA ICE 27" 180Hz 1ms HDMI DP Type-C Adaptive Sync HDR400 Beyaz QHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile M27QA ICE ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
Dell Alienware AW2723DF 27 inç Gaming Monitör
Akıcı ve tutarlı performans için 280Hz’a kadar aşırı hız aşırtmalı / 240Hz doğal değişken tazeleme hızlarıyla oyunun içine dalın.www.gaming.gen.tr