Max 70K sistem tavsiyesi

Doğru 9070xt de olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartı atx al o zaman

Phantom sprit soğutucu al bide mis gibi olur sistem

İyzico felan faha iyi fiyata inersin

Kasa ve soğutucu
mesela dediğin kasa+ psu ve ssd ye baktım inanılmaz fiyat/performans ama hiç duymadığım markalar iyi markalar mıdır sorun çıkarır mı diye tereddüt ediyorum

mesela dediğin kasa+ psu ve ssd ye baktım inanılmaz fiyat/performans ama hiç duymadığım markalar iyi markalar mıdır sorun çıkarır mı diye tereddüt ediyorum

Hayır çıkarmaz shankar1 hocamın önerdiği markalar kalitelidir güvenebilirsiniz

geri kalan paranın biraz üzerine koyup samsung g65b alabilirsiniz
hocam baya iyi ama anakart 4600 mhz gösteriyor yanlış görmediysem

70klık sistemede 7800x3d gider sanki

hocam baya iyi ama anakart 4600 mhz gösteriyor yanlış görmediysem
hocam o arkadaş matx versiyonu satmaya çalışıyor fotolarda bile uyuşmazlık var matx görüntüsü var kendilerince dolandırıcılık yapacaklar işte bir alt kısmında veya bilindik bir yerden alabilirsiniz

70klık sistemede 7800x3d gider sanki

Monitör dahil olduğu için bütçeyi çok bozuyor yoksa 9700x 9070xt li sistem dizmiştim

arkadaşlar sanırım sizin söylediklerinizi bi odnan bi ondan alıp harmanlayacağım. monitör için de 240 hz ye ihtiyacım yok açıkçası. zaten rekabetçi oyun oynamıyorum. 180 hatta 165 hz bile yeterli olacaktır haksız mıyım ?

arkadaşlar sanırım sizin söylediklerinizi bi odnan bi ondan alıp harmanlayacağım. monitör için de 240 hz ye ihtiyacım yok açıkçası. zaten rekabetçi oyun oynamıyorum. 180 hatta 165 hz bile yeterli olacaktır haksız mıyım ?

Valla hocam monitör için bilen arkadaşlar daha iyi önerir ben bildiğim bir modeli önerdim anakart için iyi bilindik markalardan alınca 1.1K felan fiyat farkı çıkıyor o yüzden emin olamadım

7800x3d + 9070xt 64.5k + monitör 7.5k 72k yapıyor soğutucu yeterli olmayacaktır iyzico parolapara indirimini monitörde kullanırsanız 1.5-2k indirim olur 1.6k ya da phantom spirit alırsınız 72k ya yine gelmiş olur.

Ekler

• Screenshot_16.webp
    Screenshot_16.webp
    33.7 KB · Hit: 8
7800x3d + 9070xt 64.5k + monitör 7.5k 72k yapıyor soğutucu yeterli olmayacaktır iyzico parolapara indirimini monitörde kullanırsanız 1.5-2k indirim olur 1.6k ya da phantom spirit alırsınız 72k ya yine gelmiş olur.

bu da mantıklı hem hazır sistem pek kafamı karıştıracak uğraştıracak şey de yok :D buna yöneleceğim sanırım cahillikten ötürü.

anakartın daha çok usb 3 portu olanı yok mu acaba 2 usb 3 girişi az gibi geldi. hangisini seçebilirim daha fazla usb 3 girişi için

bu da mantıklı hem hazır sistem pek kafamı karıştıracak uğraştıracak şey de yok :D buna yöneleceğim sanırım cahillikten ötürü.

anakartın daha çok usb 3 portu olanı yok mu acaba 2 usb 3 girişi az gibi geldi. hangisini seçebilirim daha fazla usb 3 girişi için
89tl farkla gaming x ax v2 var onda 4 adet 3.2 usb girişi gözüküyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,187
Üyeler
175,175
Son üye
yunemre
Geri