ReDanger
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 769
Aga Malataynın neresindesin. Bende Malatyadayım.Malatya
Aga Malataynın neresindesin. Bende Malatyadayım.Malatya
Zafer mahallesi reisAga Malataynın neresindesin. Bende Malatyadayım.
Çok uğraştınız teşekkür ederim ama her parça başka bir şehirde imkanım yok oralara gitmeye daha önce hiç dışarıdan sipariş etmedim kargolama güzel oluyor mu hassas parçalar şimdi@DoguSglm dostum sana tavisyem sana gösterdiğim işlemciyi murat abinin attığı işlemci ile değiştirmen o zaman cillop gibi olur eğer bütçeyi aşmak istemiyorsan
satıcıya bağlı gerçi kasayı ve psuyu kendin bulman lazım kardeşimZafer mahallesi reis
Post automatically merged:
Çok uğraştınız teşekkür ederim ama her parça başka bir şehirde imkanım yok oralara gitmeye daha önce hiç dışarıdan sipariş etmedim kargolama güzel oluyor mu hassas parçalar şimdi
Zafer mahallesi reis
Benim okulun olduğu Mahalle. Fatihe mi geliyon.
Bende oraya geliyom. Aynı Okulda ÇıktıkEvet.
Reis hangi e? Kaçıncı sınıf.E reis
11C.11E sen
Ryzen 5 2600,3600 + rx 580,gtx 1650s,rx 5500xt sistem alabilirsin.Bütçem maximum 7500 TL 0 a bir şey geleceğini sanmıyorum ama 2. El sizce ortalama nasıl bir sistem gelir m2 ssd olması önemli benim için ram mümkünse 16 olursa iyi olur
Günümüz rekabet gta5 far cry serisi Vb oyunları oynayacağım
MerhabaBütçem maximum 7500 TL 0 a bir şey geleceğini sanmıyorum ama 2. El sizce ortalama nasıl bir sistem gelir m2 ssd olması önemli benim için ram mümkünse 16 olursa iyi olur
Günümüz rekabet gta5 far cry serisi Vb oyunları oynayacağım