Max 7500tl sistem önerisi

@DoguSglm dostum sana tavisyem sana gösterdiğim işlemciyi murat abinin attığı işlemci ile değiştirmen o zaman cillop gibi olur eğer bütçeyi aşmak istemiyorsan

Aga Malataynın neresindesin. Bende Malatyadayım.
Zafer mahallesi reis
Post automatically merged:

@DoguSglm dostum sana tavisyem sana gösterdiğim işlemciyi murat abinin attığı işlemci ile değiştirmen o zaman cillop gibi olur eğer bütçeyi aşmak istemiyorsan
Çok uğraştınız teşekkür ederim ama her parça başka bir şehirde imkanım yok oralara gitmeye daha önce hiç dışarıdan sipariş etmedim kargolama güzel oluyor mu hassas parçalar şimdi

Zafer mahallesi reis
Post automatically merged:

Çok uğraştınız teşekkür ederim ama her parça başka bir şehirde imkanım yok oralara gitmeye daha önce hiç dışarıdan sipariş etmedim kargolama güzel oluyor mu hassas parçalar şimdi
satıcıya bağlı gerçi kasayı ve psuyu kendin bulman lazım kardeşim

Bütçem maximum 7500 TL 0 a bir şey geleceğini sanmıyorum ama 2. El sizce ortalama nasıl bir sistem gelir m2 ssd olması önemli benim için ram mümkünse 16 olursa iyi olur

Günümüz rekabet gta5 far cry serisi Vb oyunları oynayacağım
Ryzen 5 2600,3600 + rx 580,gtx 1650s,rx 5500xt sistem alabilirsin.

Intlr olursa 9400f, 10100f,7700,10400f olabilir

Bütçem maximum 7500 TL 0 a bir şey geleceğini sanmıyorum ama 2. El sizce ortalama nasıl bir sistem gelir m2 ssd olması önemli benim için ram mümkünse 16 olursa iyi olur

Günümüz rekabet gta5 far cry serisi Vb oyunları oynayacağım
Merhaba
Bir arkadaşıma topladığımız sistemi nakit bulma zorunda kaldığı için daha toplamadan satıyoruz istenirse toplayıpta gönderebiliriz. Ürünüleri hepsi TR faturalıdır. Fiyat: 8.500 tl

10105F (sıfır kapalı kutu)
Gigabayte H510 anakart (sıfır kapalı kutu)
Gskill 8 gb 3000 mhz cl16 (sıfır kapalı kutu)
Asus gtx 1050 ti 4 gb (ilk sahibinden, kutu içeriği tam ve fatura var garantisi bitik)
240gb ssd (sıfır kapalı kutu)
650w 80 plus power (3 aylık, kutu fatura garanti var)
3x rgb fanlı kasa (sıfır kapalı kutu)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,344
Üyeler
190,897
Son üye
tarikensatar
Geri