Max 8000TL Android Telefon Önerisi

note 9 alınmaz artık. Yeni model alın mesela s21fe 4 yıl android 5 6 yıl güvenlik güncellemeleri alacak
S20fe veya s21fe alacagim zaten bu yazilanlardan sonra :d yanliz s21fe de exynos islemci varmis herhangi bir sorun yaratirmi? Cogu kisi bu islemci ailesini sevmiyor performansi kotu vs. diyor

S20fe veya s21fe alacagim zaten bu yazilanlardan sonra :d yanliz s21fe de exynos islemci varmis herhangi bir sorun yaratirmi? Cogu kisi bu islemci ailesini sevmiyor performansi kotu vs. diyor
yok öyle bir şey önyargıları bırakalım. s21 fe güzel

Snapdragon s20fe yada bütçeyi bir miktar arttırıp s21fe alabilirsiniz gayet iyi cihazlardır
S21 fe de exynos olmasi sorun yaratirmi? Isinma sorunundan sikayet etmisler.

S21 fe de exynos olmasi sorun yaratirmi? Isinma sorunundan sikayet etmisler.
Sorun yaşayan kişiler görmüştüm yine. İşlemci fazla ısınınca gücünden kısıyor. Sd de öyle bir problem olmuyormuş Exynos kadar ısınmayinca.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PUBG vb oynuyorsaniz bu sıkıntı olabilir ama oyun oynamiyorsaniz Exynos alabilirsiniz

Peki... Kilit soruya gelelim yazilim iyilesti demistiniz cihazin 2. Yilinda tarayicida donma sorunu yasamam degilmi? arkadasimda galaxy note 9 vardi suanda fiyati 12k olmus sanirim ve chrome de kasiyodu telefon faha 2. Yilinda.
Hocam Note 9 neredeyse 4 yıllık bir cihaz. Fiyatı da 12k etmez elinde olan bir kaç kişi yüksek fiyattan satıyor sadece.

Merhabalar 4. yılına girecek olan Xiaomi Redmi Note 7 telefonumda Ghost Screen (ekran yanığı sanırım türkçesi) yani bir uygulamaya bir süre bakmanız durumunda uygulamanın arka planda saydam şekilde gozukmesi olayı başıma geldi. zaten LCD panellerde sanırım bu sorun daha fazla oluyormuş. Doğruluğunu bilmiyorum ama LG marka panellerde en çok yaşandığını duydum ama doğrumu bilmiyorum.

Bu nedenle bu sorunu tekrar yaşamak istemediğim için AMOLED veya OLED ekranlı ve başlıkta belirttiğim gibi Android telefonlardan 8000TL ye kadar bana önermenizi rica ediyorum.
Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
Oppo Reno 4 Pro var bakabilirsin.

Geri