Tomb Raider
Post automatically merged:
Dedektiflik oyunu düşünüyorsanız eski ama türünün 'bana göre' 1 numarası: L.A Noire.
Tomb Raider
Post automatically merged:
Dedektiflik oyunu düşünüyorsanız eski ama türünün 'bana göre' 1 numarası: L.A Noire.
Just Caouse mı Tomb Raider mı?Sherlock hiç oynamadım fakat Tomb Raider'ı oynadım, aksiyon olarak bayağı iyi oyun.
Just Caouse mı Tomb Raider mı?
10 liram var.
Hangisi iyidir?
Farklı konular evet biliyorum ama sordum işte.
Nasıl bir eğlence?Tam bir beyinsiz eğlence.
forum.donanimarsivi.com
Beyinsiz eğlence işte. Üzerine fazla kafa yormadan, taktik vesaire umursamadan, hikayeyle boğulmadan halat ve roketlerde akılına gelen her türlü saçmalığı yapabildiğin bir oyun.Nasıl bir eğlence?
Lütfen Türkilizce KONUŞMAYIN, YAZMAYIN!
Öncelikle sananek diyenler olucaktır eminim. Ama neden güzel Türkçemiz varken saçma sapan Türkçe İngilizce karışık konuşuyoruz. Türkçe dili çok güzel bakın. 2014 yılında "yakamoz" kelimesi ile en güzel dil seçilmişti. Aynı yarışmada "hicran" kelimesi üçüncü olmuştur. Şunu istiyorum sizden...forum.donanimarsivi.com
Tomb raider belirli yerlerde çok kısıtlı bir alanda olsa açık dünya sunan bir oyun. Fakat genel olarak hikayesi çizgisel ilerliyor. Just Cause 3'ün mapi içerik anlamında çok dolu olmasa da oldukça büyük bir map. Bana göre ikisi de güzel oyun. Just Cause 3 oynanış anlamında daha iyi. JC3 alırsan XXL Edition al bütün dlcleri veriyor 1 tl gibi bir fiyat farkı var. DLC'ler fena değil oynayış anlamında yeni şeyler getiriyor.Just Caouse mı Tomb Raider mı?
Tomb raiderJust Caouse mı Tomb Raider mı?
10 liram var.
Hangisi iyidir?
just caouse tabii kiJust Caouse mı Tomb Raider mı?
10 liram var.
Hangisi iyidir?