Max Payne 3 mü Tomb Raider mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,570
Just Caouse mı Tomb Raider mı?
10 liram var.
Hangisi iyidir?
Farklı konular evet biliyorum ama sordum işte.

Son düzenleme:
Tomb Raider
Post automatically merged:

Dedektiflik oyunu düşünüyorsanız eski ama türünün 'bana göre' 1 numarası: L.A Noire.

Sherlock hiç oynamadım fakat Tomb Raider'ı oynadım, aksiyon olarak bayağı iyi oyun.

Tomb Raider

Dedektiflik oyunu düşünüyorsanız eski ama türünün 'bana göre' 1 numarası: L.A Noire.

Tomb Raider

Sherlock hiç oynamadım fakat Tomb Raider'ı oynadım, aksiyon olarak bayağı iyi oyun.

Bence Just Cause. Tam bir beyinsiz eğlence. Tomb Raider bence fazlasıyla overrated bir oyun.

10 liram var.
Hangisi iyidir?
Farklı konular evet biliyorum ama sordum işte.

Just Cause olmasın o?
Just Cause ise Just Cause kaç?
Just Cause güzel oyun, sırf aksiyon, sırf eğlence.
Tomb Raider da farklı tür, bence Just Cause.

Tam bir beyinsiz eğlence.
Nasıl bir eğlence?

Nasıl bir eğlence?

Beyinsiz eğlence işte. Üzerine fazla kafa yormadan, taktik vesaire umursamadan, hikayeyle boğulmadan halat ve roketlerde akılına gelen her türlü saçmalığı yapabildiğin bir oyun.

Tomb raider belirli yerlerde çok kısıtlı bir alanda olsa açık dünya sunan bir oyun. Fakat genel olarak hikayesi çizgisel ilerliyor. Just Cause 3'ün mapi içerik anlamında çok dolu olmasa da oldukça büyük bir map. Bana göre ikisi de güzel oyun. Just Cause 3 oynanış anlamında daha iyi. JC3 alırsan XXL Edition al bütün dlcleri veriyor 1 tl gibi bir fiyat farkı var. DLC'ler fena değil oynayış anlamında yeni şeyler getiriyor.

Kanka hoşuna hangisi gidiyorsa onu seç, just cause daha serbest bir oyun. Ben olsam Just Cause'yi seçerdim.

Geri