Peki hocam limitleri ne durumda? Yüksek mi?
Peki hocam bu kampanyadır fırsattır Maxipuan'dır vs. bunlardan da faydalanabiliyorsunuz değil mi?Ben yaklaşık olarak 2007 civarından beri iş bankası kartı kullanıyorum. Limitlerim iş bankası için 200k+. Neden 3 aidatsız kullanıyorum onuda söyleyeyim. Hesap kesim tarihlerini 5-15-26 olarak ayarladım. Kart geçerken ona göre kullanıyorum.
Peki hocam bu kampanyadır fırsattır Maxipuan'dır vs. bunlardan da faydalanabiliyorsunuz değil mi?
çok alışveriş yapan biriysen maximum kullanan ve naysın özelliklerini bilmediğim için maximum tavsiye ederim sürekli bir şeylerde kampanya oluyor uçak bileti aldım dün 500 tl maxipuan mı ne geliyor geçen ay n11 de 2k harcadım 400 maxipuan zara da felan indirim varken 150 tl indirim vardı fena değil bence ama diğerlerini hiç kullanmadımHangisi sizce daha iyidir?
Peki hocam Maximum dışında hangi kartı önerirsin?çok alışveriş yapan biriysen maximum kullanan ve naysın özelliklerini bilmediğim için maximum tavsiye ederim sürekli bir şeylerde kampanya oluyor uçak bileti aldım dün 500 tl maxipuan mı ne geliyor geçen ay n11 de 2k harcadım 400 maxipuan zara da felan indirim varken 150 tl indirim vardı fena değil bence ama diğerlerini hiç kullanmadım
Kart önerisi yapayım. İş bankasıda kullandım. Güncel en iyi kartlar yapı kredi ve garanti sonrasında akbank ve iş bankası diye gider. İlk garantiye başvurmanı tavsiye ederim. Sonra yapı krediHangisi sizce daha iyidir?
Garanti ve Yapı Kredi'de diğer iki bankaya göre ne gibi avantajlar var hocam?Kart önerisi yapayım. İş bankasıda kullandım. Güncel en iyi kartlar yapı kredi ve garanti sonrasında akbank ve iş bankası diye gider. İlk garantiye başvurmanı tavsiye ederim. Sonra yapı kredi
Yapı kredinin taksiti daha iyi. Daha çok yerde taksit oluyor. Garantininde hem taksiti iyi hemde bonusu çok. Çok kampanya var bu sayede rahat rahat bonus kazanıyorsunGaranti ve Yapı Kredi'de diğer iki bankaya göre ne gibi avantajlar var hocam?
kredi kartı sadece maximum kullanıyorum hatta şuan maximum sadece belki nays felan kullanıyordum normal hesap artık bir numarası kalmadı limitimi hep maximumda birleştirdim o yüzden sadece maximum kullanıyorumPeki hocam Maximum dışında hangi kartı önerirsin?
bu arada bu ay aidat geri ödemesi için aradım diğer yıllarda direkt yatıyordu bu sefer şey dedi 6 ayda 90k harcarsanız geri yatıralım dedi yada ne kadar harcarsanız o oranda yatar dedi 90knın ben zaten aylık40+ harcıyorum aidat ödemedim yani 4/5 yıldır önceden direkt yatıyordu gerikredi kartı sadece maximum kullanıyorum hatta şuan maximum sadece belki nays felan kullanıyordum normal hesap artık bir numarası kalmadı limitimi hep maximumda birleştirdim o yüzden sadece maximum kullanıyorum