Maximum Kredi Kartı mı Nays Kredi Kartı mı?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,205
Hangisi sizce daha iyidir?

aidat durumu ne? ücretsiz ise ikisini de al
Maximum 590 TL. Nays ücretsiz.
nays kredi kartı tırt kullanan bir arkadaş vardı forumda
Harbi mi? Tüh be. Peki hocam yine Maximum kart taksitlerinden vs. faydalanıyor değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nays bir kredi kartı değil.
Var kredi kartı. Başvuru yapabiliyorum.

Normal fiziksel Nays Banka kartım da var bu arada.

Maximum 590 TL. Nays ücretsiz.

Harbi mi? Tüh be. Peki hocam yine Maximum kart taksitlerinden vs. faydalanıyor değil mi?

Var kredi kartı. Başvuru yapabiliyorum.
bilemiyorum ben sadece nays için yazdım nicki @~helloworld buydu sanırım detaylı söyle eğer doğru taglediysem :kekw:

Maximum bence.

Nays ilk defa duydum

Maximum bence.

Nays ilk defa duydum
Peki hocam dijital veya fiziksel diyor da dijitalde fırsatlar falan varmış sanırsam, ne gibi fırsatlar veriyor biliyor musunuz? Sonradan fiziksel kartı da basabiliyormuşum ama yine de değer mi diye merak ettim.

Maximum Aidatsız Kart’a AİDATSIZ yazıp boşluk bırakıp TCKN’niz boşluk doğum tarihinizi (GGAAYY olacak şekilde) yazarak 4402’ye SMS ileterek başvurabilirsiniz. (İş bankası için)
O Troy kart değil mi zaten? Var sistemde. Limiti biraz yüksek istiyorum da hocam. Ondan başvurmam ona galiba.

Maximum kartım yokki wakıf bank var world var mastercard var bitti.

Peki hocam dijital veya fiziksel diyor da dijitalde fırsatlar falan varmış sanırsam, ne gibi fırsatlar veriyor biliyor musunuz? Sonradan fiziksel kartı da basabiliyormuşum ama yine de değer mi diye merak ettim.

O Troy kart değil mi zaten? Var sistemde. Limiti biraz yüksek istiyorum da hocam. Ondan başvurmam ona galiba.

Visa. Bende 3 aidatsız var hepside visa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,087
Üyeler
184,261
Son üye
Samedduman
Geri