Maxipara card hakkında

Bugra5211

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
430
Arkadaşlar selam. Şimdi biliyorsunuz ki troy kart epic gameste geçmiyor maalesef. (Eğer bir yolu varsa belirtirseniz sevinirim.) Ben de maxipuan kampanyasından yararlanarak epicten oyun almak istiyorum. Asıl banka kartım troy yerine ön ödemeli maxipara card la alırsam maxipuan gelir mi?

Bu arada kartın arkasında troy ibaresinin dışında discover ve diners club diye de bir ifade bulunuyor

Bu arada kartın arkasında troy ibaresinin dışında discover ve diners club diye de bir ifade bulunuyor
discover varsa troy zaten direk. Banka kartınla alırsan gelebilir. Ben senin yerinde olsam bankayı arayıp kesinlikle değiştirirdim troyu. Visa ya da Mastercart ile. Tabi sen bilirsin

discover varsa troy zaten direk. Banka kartınla alırsan gelebilir. Ben senin yerinde olsam bankayı arayıp kesinlikle değiştirirdim troyu. Visa ya da Mastercart ile. Tabi sen bilirsin
Hocam zaten ben troy istememiştim. Özellikle belirttim yola çıkmadan önce visa ya da MasterCard ile değiştirebilir miyiz çünkü yurtdışı işlemlerde sıkıntı oluyor dedim. O da sorun çıkarırsa göndeririz dediler. Ama iş işten geçti. Yeni kart 1 haftada falan gelir. İndirim ise Pzt günü bitiyor. Troy milli ödeme sistemimiz kullanalım ama böyle sorun çıkartması can sıkıcı