Chiziru
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 293
rog x miku gelirmi acabaAnime kızlı anakart gelmiş daha nolsun![]()
rog x miku gelirmi acabaAnime kızlı anakart gelmiş daha nolsun![]()
El yapımı hatsune Miku figürüm var senden önce ben alırımrog x miku gelirmi acaba
Anadolu lu hatsune mikuEl yapımı hatsune Miku figürüm var senden önce ben alırım![]()
kredi limit arttırmak lazımEl yapımı hatsune Miku figürüm var senden önce ben alırım![]()
rog x miku gelirmi acaba
iCraft z890 Vertex fenalık 15k ya dolu dolu mobo alıyorsun.Fiyatlar çok ucuz. 4.800 TL'e B850 satıyorlar mesela. Aliexpress sayesinde popüler olmuş bir marka, Türkiye'de bu tarz markalara çok alışkınız. Anakartların tipleri çok güzel . Amiral gemisi anakartta üretiyorlarmış, en iyi Z890 anakartlarını Türkiye'ye getirmişler zaten. Hiç dandik durmuyorlar yani.
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
![]()
MAXSUN
At MAXSUN, "Focus on quality, focus on excellence" is not just a motto—it's our ethos. We constantly innovate, maintaining stringent quality control and staying abreast of market trends, to surpass user expectations. With MAXSUN, the future of technology is not just anticipated—it's realized.www.maxsun.com
Baba maksat göz zevki ise al bir rog + sticker yapıştır gitsin oldu sana aynısı![]()
ASUS ROG STRIX X870E-H GAMING WIFI7 Anakart
www.gaming.gen.tr
Gaming gentr'de var gelir mi muallakta.
ASUS'un çine veyahut tayvan'a özel olan modelleri gelse süper olur ama sanmam.
Pek de öyle olmuyor. Tayvana özel modellerde ekstra VRM bulunuyor. İçindeki stickerlarda cabası.Baba maksat göz zevki ise al bir rog + sticker yapıştır gitsin oldu sana aynısı