peki buna ne demeli indirim mi var ? (ürün kodları bire bir aynı)
Evrim değil DEVRİM! İndirim diye bindirmişler aljkfhlkgaujdga
peki buna ne demeli indirim mi var ? (ürün kodları bire bir aynı)
Arctis 3 alınabilir o 140 tl kadar uyguna geliyor .yine harika bir indirim piyasa fiyatı indirmli diye yazılan bir ünü daha
Fiyatları girilmedi daha 18.00 da girilecekSteelseries Rival 600 RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
Steelseries Rival 600 RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62446 ITOPYA'dawww.itopya.comITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bir dakika anlamadım indirimli olan ürün piyasa fiyatından 225₺ daha mı pahalı?
Tamamda piyasada ki fiyatların altında olmayan ürünleri neden idirim varmış gibi millete iteleme çabasındalar ben o kısımdayım yoksa tamamen indirim yok demiyorum ki.Arctis 3 alınabilir o 140 TL kadar uyguna geliyor .
Hee bir an indirimli fiyat sandım.Fiyatları girilmedi daha 18.00 da girilecek
yok hocam böyle devam edicekse hakkını yyerim biz bu adamı işini temiz yapıyor diye sevdik böyle indirim yapacağına bu ay ürün çıakrmasın bu kadar tepki çekmez vallahaHerkes 144 hz monitör ekran kartı beklerken sadece steelseries çıkarmak mantıklı değil iyi fiyata 144 olsa yapıştırcaktım direkt ,sonuç hüsran ama Abdullah abinin hakkını yememek lazım bir dahakine umarım iyi indirimler çıkartır
Tüm steelseries ürünleri indirimde adam stok fazlası diyor bu kafaya nasıl ulaşıyorsunuz merak ediyorum.Abdullah abiye nankörlük etmek istemem öncelikle ellerine sağlık demek isterim ama ürünler hoş olsa da sanki kitlenin ihtiyaçlarından çok stok fazlalığı olan ürünler gibi olmuş indirim var mı var ama beklediğimizden az bazı ürünlerde ise neredeyse hiç yok gibi o yüzden indirimler puanım 10\4