🔥İndirim Maylo Çek Kullan Mendil 150 Yaprak 25,90TL

20.00 da tıkla kazan, bil kazan gibi etkinliklerden gelen hepsipara ile alınca öyle güzel oluyor ki.
Bunun düz olanı daha uygun oluyordu. Kokulu olanı bu fiyattan satılmasına şaşırdım ben. Fiyat düzeltmesi yaparlar diye düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.

Teşekkürler yaz günlerinde ter silmek için iş görür 4 adet aldım.

Hepsiburada Premium yok ve 50 tl kargo ücreti alıyor...
Gerçekten sıkı forum takipçisi ve kullanıcısıysan hepsiburada premium, amazon prime, trendyol, pazarama vb platformalara yıllık varsa yıllık aylık varsa aylık üye olmak iyi olur. Bu tür fırsatlarda kampanyalardan faydalanabilirsin.

Gerçekten sıkı forum takipçisi ve kullanıcısıysan hepsiburada premium, amazon prime, trendyol, pazarama vb platformalara yıllık varsa yıllık aylık varsa aylık üye olmak iyi olur. Bu tür fırsatlarda kampanyalardan faydalanabilirsin.
Ben de forum takip edip üyelikleri bedava alıyorum sonra da böyle indirimlere bakıyorum işte 😂

İşin kötü yanı her zaman üyeliği bedavaya getiremiyorum mesela şuan Amazon Prime eksik 6 ay vermişlerdi bitti.

Ben de forum takip edip üyelikleri bedava alıyorum sonra da böyle indirimlere bakıyorum işte 😂

İşin kötü yanı her zaman üyeliği bedavaya getiremiyorum mesela şuan Amazon Prime eksik 6 ay vermişlerdi bitti.
Bir zamanlar bizimde bitmişti. Sorun değil. Cashback veren yer ile uyguna çözersin. Üye olurken bile ya banka kampanyası cashback vb ile uyguna ya da bedava alıyoruz. Yani bağımlılık yapıyor bir ürünü o fiyattan asla almamak. İlla bir yolunu bulup daha uyguna alabiliyorsun. Üyelikmiş ürünmüş vb hiç fark etmiyor.

Hepsi var zaten hocam. Bir tek Hepsiburada Premium yok.

Bende öyle yapıyordum fakat dediğin gibi şu an pek öyle bir fırsat yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir zamanlar bizimde bitmişti. Sorun değil. Cashback veren yer ile uyguna çözersin. Üye olurken bile ya banka kampanyası cashback vb ile uyguna ya da bedava alıyoruz. Yani bağımlılık yapıyor bir ürünü o fiyattan asla almamak. İlla bir yolunu bulup daha uyguna alabiliyorsun. Üyelikmiş ürünmüş vb hiç fark etmiyor.
Zaten hep öyle yaptım ben de. :D Hiç kendi fiyatıyla amazon prime aldığımı hatırlamıyorum mesela.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,548
Üyeler
185,281
Son üye
Mehmet213121
Geri