Neler Yeni

Mbappe mi Haaland mı ?

Hangisi

• Mbappe

Oylar: 18 58.1%
  • Haaland

Oylar: 13 41.9%

• Oy kullanan toplam üye
    31

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hocam siz hiç bişey anlamamışsınız ki :D Yukarda yazdıklarıma bakın fikirlerimi söyledim. Saygı duymak zorundasınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam fransa ligindede sadece paris var dersiniz ama geçen sezon da Lille şampiyon oldu?
Dün daha o kadar transferli paris 3-0 öndeyken maçı veriyordu azdaha.
Düşündüğünüz kadar kolay bir lig değil.
Ayrıca mbappe de fransadan çıktı ve daha kaç tane sayamayacağımız oyuncu.
Kardeşim sen Almanya ligi güçlü değil demişsin, ben de savundum kendimi. Almanya ligi gayet sağlam bir lig. Fransa ligini niye karıştırıyorsun ortaya durup dururken?

KirliKill

80+ Silver
Hocam Messi de dokununca yıkılır ama neden yıkılmıyor? Çalımı ve hızı sayesinde Mbappe de öyle. Almanya ligide öyle çok güçlü bir lig değil hocam haberiniz olsun.
Almanya premier ligden sonra en zor lig. ayrıca mbappe ve messi örneğiniz her ne kadar doğru olsadabir ronaldocu olarak. mbappe,messinin yanına bile yaklaşamaz

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
.
Kylian.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Almanya premier ligden sonra en zor lig. ayrıca mbappe ve messi örneğiniz her ne kadar doğru olsadabir ronaldocu olarak. mbappe,messinin yanına bile yaklaşamaz
Aynı olan özelliklerini söyledim Mbappe Messiden iyi demedim. İyi okuyun.

Kardeşim sen Almanya ligi güçlü değil demişsin, ben de savundum kendimi. Almanya ligi gayet sağlam bir lig. Fransa ligini niye karıştırıyorsun ortaya durup dururken?
Bende mbappenin daha iyi olduğunu düşündüğüm için oynadığı ligi savundum.

KirliKill

80+ Silver

messideki teknik ve top sürüş mbappede yok. adamda sadece atletizm var. onun dışında normal bir golcüde ne varsa ondada o var. ama haalandada HIZ çeviklik fizik kas şut gücü Aşırı yüksek düzeyde.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

KirliKill

80+ Silver

ama oynadığı lig profesyoneller için çerez ligi. orda rekabet yok. almanya ve PL de mbappe hiçbirşey yapamaz.

Hocam siz hiç bişey anlamamışsınız ki :D Yukarda yazdıklarıma bakın fikirlerimi söyledim. Saygı duymak zorundasınız.

Hocam fransa ligindede sadece paris var dersiniz ama geçen sezon da Lille şampiyon oldu?
Dün daha o kadar transferli paris 3-0 öndeyken maçı veriyordu azdaha.
Düşündüğünüz kadar kolay bir lig değil.
Ayrıca mbappe de fransadan çıktı ve daha kaç tane sayamayacağımız oyuncu.
knk burak yılmaz mı mbappe mi. zeki çelik mi Hakimi mi. yusuf yazıcımı Neymar mı ? bi düşün geçen sezon psg ligi takmadı ki adamlar UCL diye tutturdu yarı finalde elendi lige bi baktılar lille 1. sırada. yani sürpriz bir şekilde şampiyon oldu. bak bakalım bu saatten sonra kim psg yi durduracak

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Haaland.
Sarı sırma saçlarına kurban olduğum :blobdance:

majorw0w

80+ Silver
Hocam cezahası golcüsü başka bir özelliği yok. Ona bakarsan diagnede haaland o zaman.
Her gol atan büyük futbolcu değildir.
Ceza sahası golcüsü dediğin an bilmediğini belli ettin. O fiziğe rağmen attığı sprintleri görmüyor musun ? Bitiricilik zaten muazzam. Frankfurt maçını izlemeni öneririm. Ayağına top beklemiyor bu adam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Ceza sahası golcüsü dediğin an bilmediğini belli ettin. O fiziğe rağmen attığı sprintleri görmüyor musun ? Bitiricilik zaten muazzam. Frankfurt maçını izlemeni öneririm. Ayağına top beklemiyor bu adam.
Fransa ligi çöp lig diyip Haalandın Barcelona Frankurta karşı yaptıklarını anlatıyorsun :D

Top Bottom