Neler Yeni

Mc donald Kasım fırsatları - Beleş patates ve sıcak çikolata -

KAANT10X

80+ Bronze
Kardeşim alakasını anlat bak medeni bir şekilde cevap vercez ona göre. Alakasını anlatmadan mıy mıy mıy yapma.
Kemalistler batının barbar gördüğü Türklerin batıya yaranmaya çalışan kısmıdır. Kendileri aslında bir İslam devletinin devamı değil sıfırdan yaratılmış dinsiz bir topluluk olarak görürler. Bazen avrupalı elitlere Sir diye hitap edip saçlarının sarı olduğuna ikna etmeye çalışırlar. Öyle bir Batıcı olmuşlardır ki onların genel demokrasi ilkelerine değil sadece radikal kısmına ilgi duyarlar. Öyle ki tüm dünyanın zulmü kınadığı Norveç ve İspanya gibi çoğu ülkelerde protestoların düzenlendiği günlerde hala burada McDonals a akıllarınca şaklabanlık yaparlar ve bu günlerdeki boykot hareketlerine akıllarınca mesaj verirler. Olan 5 vakit namaz kılıp Filistin'e dua eden babalarının paralarına olur.

José Mourinho

80+ Silver
Kemalistler batının barbar gördüğü Türklerin batıya yaranmaya çalışan kısmıdır. Kendileri aslında bir İslam devletinin devamı değil sıfırdan yaratılmış dinsiz bir topluluk olarak görürler. Bazen avrupalı elitlere Sir diye hitap edip saçlarının sarı olduğuna ikna etmeye çalışırlar. Öyle bir Batıcı olmuşlardır ki onların genel demokrasi ilkelerine değil sadece radikal kısmına ilgi duyarlar. Öyle ki tüm dünyanın zulmü kınadığı Norveç ve İspanya gibi çoğu ülkelerde protestoların düzenlendiği günlerde hala burada McDonals a akıllarınca şaklabanlık yaparlar ve bu günlerdeki boykot hareketlerine akıllarınca mesaj verirler. Olan 5 vakit namaz kılıp Filistin'e dua eden babalarının paralarına olur.
Ben zaten Kemalist değilim. Ben sadece olayla alakasını sormuştum zaten. Ve yazdıklarında haklısın. Zaten bu batıyı sevmekten aşık olanlar kafayı bozmuş kişiler. Boykot olayına gelecek olursak. Biz zaten boykot edilmesine karışmıyoruz. İsteyen eder isteyen etmez banane. Biz gidip barbarlık yapıp cam çerveçe indirip içerdeki çalışanlara bile saldıran şempanzelere diyoruz.

KAANT10X

80+ Bronze
Ben zaten Kemalist değilim. Ben sadece olayla alakasını sormuştum zaten. Ve yazdıklarında haklısın. Zaten bu batıyı sevmekten aşık olanlar kafayı bozmuş kişiler. Boykot olayına gelecek olursak. Biz zaten boykot edilmesine karışmıyoruz. İsteyen eder isteyen etmez banane. Biz gidip barbarlık yapıp cam çerveçe indirip içerdeki çalışanlara bile saldıran şempanzelere diyoruz.
Tamam hocam sağol anlayışın için ben zaten demokratik ortamda ki boykot hareketlerini savunuyorum hukuken bir engel yok çünkü.
Bu arada adı Kemalizm ama Gazi Mustafa Kemal'in ilkeleri ile pek alakaları yoktur sadece Atatürkü kullanırlar.

José Mourinho

80+ Silver
Tamam hocam sağol anlayışın için ben zaten demokratik ortamda ki boykot hareketlerini savunuyorum hukuken bir engel yok çünkü.
Bu arada adı Kemalizm ama Gazi Mustafa Kemal'in ilkeleri ile pek alakaları yoktur sadece Atatürkü kullanırlar.
Kemalizm Türkiye'nin bok çukurudur zaten. Benim bir tane kendini ''kemalist'' diyen bir arkadaşım vardı çocuğa sordum Atatürk'ün ilkelerini say madem kemalistsin diye çocuk bana baktı baktı cevap veremedi. Bu olaydan sonra zaten arkdaşlığımı kestim.

NightWish2434

80+ Silver
Arkadaşlar selam bugüne özel bedava filtre kahve var ve uygulamada belirttiklerine göre her gün yeni bir şey gelecekmiş yani günlük bunu göz alarak kendinizi ayarlayın
Not: akşama doğru kaldırabiliyorlar ona göre hazırlayın kendinizi
Ben burgerking söyledim ihtiyar

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Kemalizm Türkiye'nin bok çukurudur zaten. Benim bir tane kendini ''kemalist'' diyen bir arkadaşım vardı çocuğa sordum Atatürk'ün ilkelerini say madem kemalistsin diye çocuk bana baktı baktı cevap veremedi. Bu olaydan sonra zaten arkdaşlığımı kestim.
Aynı şey islamcılık içinde geçerlidir.

Son düzenleme:

KAANT10X

80+ Bronze
Kemalist değilimde sende çok boş yapıyorsun. Batıcılık kötü bir şey değildir ve TC islam devleti değil doğru demişler ve bahsettiğin AB ülkeleri çoğunluğu müslüman göçmenler diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı şey islamcılık içinde geçerlidir.
İlk olarak ben batıcılık kötü bir şey demedim. TC İslam devleti de demedim sadece kendi tarihlerine belki de sırf dini sebeplerle düşman olduklarını anlatmaya çalıştım. Son olarak Ab de eylem yapanların çoğunluğu Müslüman dır yorumu nasıl ortaya çıktı onu anlamadım yani herhangi bir Germen veya Anglosakson bir Hristiyan birey vicdanı sebebi ile olayları protesto edemez mi?

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
İlk olarak ben batıcılık kötü bir şey demedim. TC İslam devleti de demedim sadece kendi tarihlerine belki de sırf dini sebeplerle düşman olduklarını anlatmaya çalıştım. Son olarak Ab de eylem yapanların çoğunluğu Müslüman dır yorumu nasıl ortaya çıktı onu anlamadım yani herhangi bir Germen veya Anglosakson bir Hristiyan birey vicdanı sebebi ile olayları protesto edemez mi?
Senin mesajlardan öyle anladım belki yanlış anlamışım.
Son olarak Ab de eylem yapanların çoğunluğu Müslüman dır yorumu nasıl ortaya çıktı onu anlamadım yani herhangi bir Germen veya Anglosakson bir Hristiyan birey vicdanı sebebi ile olayları protesto edemez mi?
Evet edebilir ben haberlerde gördüğümü söyledim.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,485
İsim
Oğuz
Babandan para aldıysan at eti menü yemeye başlayabilirsin merak etme ne yediğin beni ilgilendirmeyecek istedigini yiyebilirsin
Sen kimden alıyorsun paranı liseli ergen. Ulan babanın aldığı PC'den, ananın yaptığı yemeği yiyerek bana laf sallıyorsun. Merak etme burger siparişimi kendi param ile alıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kemalizm diye laf atıp yorumlarda Siyasal İslamcılık yapan bir adam anca bir yorum ile bu kadar çelişebilir. Madem öyle yorum yapmayacaksın ki tersi tarafta olduğunu belli etme. Kimse bir şey demeden kendi kendine millete laf atıyorsun çocuk. Yazdığın şeyler İnstagram tartışmasından öte bilgisizlikten başka bir şey değil.

Son düzenleme:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Puahahahaha babalarından günde 50 TL harçlık alan forumunun küçük yaş uyeleri mc donals dan menü yiyip kemalizmin geregini yerine getiriyorlar ve kendilerini elit bir kemalist sanıyorlar
Kemalizm ? asıl yaşı küçük olan belli oldu

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
Selim
Kahve zevkim düşmedi daha 👍

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası