tamamen gidiyor yok oluyorNasıl yok oluyor?
Sürüm nedir?
Server mi yoksa kendi normal save'niz mi?
Server' console üzerinden gamerule keepInventory True yapın.Kodu nu biliyorum fakat hilesiz oynadığımız için kullanmıyorum kodu.
Ölünce eşyalar yere düşmesi gerekirken yok oluyor tamamen.
/gamerule keepinventory TrueKodu nu biliyorum fakat hilesiz oynadığımız için kullanmıyorum kodu.
Ölünce eşyalar yere düşmesi gerekirken yok oluyor tamamen.
Plugin kullanıyor musunuz?hocam kodu biliyorum ama hilesiz oyuyoruz eşyalar yere düşsün ölünce ama düşmüyor yok oluyor
serverda oynuyosanız belki lag yapmasın diye eşyalar belli bir süreden sonra siliniyor olabilirhocam kodu biliyorum ama hilesiz oyuyoruz eşyalar yere düşsün ölünce ama düşmüyor yok oluyor
Config dosyanızı kontrol edin, eğer yoksa;hocam kodu biliyorum ama hilesiz oyuyoruz eşyalar yere düşsün ölünce ama düşmüyor yok oluyor
Kodlarını ekleyiniz.Drop items on death: true
Drop items: true
hayır kullanmıyorumPlugin kullanıyor musunuz?
config dosyamı nerden kontrol edebilirimConfig dosyanızı kontrol edin, eğer yoksa;
Kodlarını ekleyiniz.
Bu arada aternos ile kursan daha iyi olur.tamamen gidiyor yok oluyor
son sürüm
server kendi serverım
böyle kurdum
Minecraft Hamachisiz Server Nasıl Kurulur? (Görselli)
Minecraft Hamachisiz Server Nasıl Kurulur? Öncelikle bilgisayarınızda java'nın kurulu olması gerekiyor. Ardından kurmak istediğiniz Minecraft versiyonunu buradan seçiyoruz. Eğer server'a pluginler de eklemek istiyorsanız versiyonu buradan seçmeniz gerekiyor. Modlu sunucu açmak istiyor iseniz...forum.donanimarsivi.com
Serveriniz eğer local'de kurulu ise klasöre girin "Server.properties"'i açın ve kontrol edin,eğer bir yerden satın alım gerçekleştirdiysenizhayır kullanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
config dosyamı nerden kontrol edebilirim
server ayarlarını belirlediğim yere mi?