Checkmate
80+ Silver
evetSadece şubeden mi alabiliyoruz
evetSadece şubeden mi alabiliyoruz
4 lü leri oluşturup ek süre kazanmaya çalışın, yoksa başaramazsınız. Yukarıdan aşağıya, sağdan sola yada kare şeklinde 4 ikonu aynı birlikte hale getirdiğinizde kırınca ek süre veriyor 4-5 saniye. Böyle böyle ilerleniyorYaptımda olmadı nasıl yapıyoz 160 puanı geçemedim
Bedava patatesşimdi gidip abi benim bi tane bedava cheeseburger vardı onu alcam demek olmaz, yanına alınabilir başka ne var
sdjafhnasjklfdsadhflk böyle biriktirip gidip menü olarak alabiliyo muyuzBedava patates
kazandıktan sonra 3 gün içerisinde siliniyor 3 gün içerisinde topla toplayabildiğini sonra silinmeden alsdjafhnasjklfdsadhflk böyle biriktirip gidip menü olarak alabiliyo muyuz
Gayette güzel olur, QR taratacağım der, cheeseburger'i taratır geçeriz. Esnaf mı bu öyle yanına bir şey alayım da ayıp olmasın diye düşüneceğizşimdi gidip abi benim bi tane bedava cheeseburger vardı onu alcam demek olmaz, yanına alınabilir başka ne var
kütüphanede yks çalısıyorum varsa fazladan bende alırım haİhtiyacı olan varsa bana ulaşsın alayım cidden.
eski telefonumda bana da oluyorduİkidir ödülü seçtikten sonra oops bir şeyler ters gitti diyor, mym sayfasına ödül gelmiyor, oyuna girdiğimde de bugünki hakkını kullandın diyor. Mcdonalds'a mail de attım dönen yok kaç gündür