Neler Yeni

McDonalds BEDAVA KONUSU 😱 10 OCAK BEDAVA CHESSBURGER

A_TURAN_A

80+ Bronze
Kazandığımız ödül hesaptan çıkınca hesapta kalıyor mu biliyor musun
evet hesapta kalıyor ama aynı cihazda 2. hesaba girince oynatmıyor diye biliyorum o gün içinde , ama farklı cihazlardan aynı hesaba girip oynayabiliyorsunuz . Ben mesela tabletten ve telefondan aynı hesapla oynadım bu gün iki tane verdi

Senerr

80+ Bronze
İhtiyacı olana güzel de şahsen ben bedava da yemem. Ne olduğu belli değil içinde. Bu arada boykotçular gelmemiş hayret 😂
Boykot içine siyasette girdiğinden beri hoşuma gitmiyor durum. Boykot vatandaşın tüketici olarak kendini koruması için kullanılan bir harekettir, ama bunu fiyat boykotuna dönüştüren kişiler var. Fiyatlar düşerse kalite de ve gramajlarda düşüyor maalesef. Bizim ülkede fiyatlar düşsün diye boykot yapmak bir şeyi çözmez.

Belalı Civciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Tugra
evet hesapta kalıyor ama aynı cihazda 2. hesaba girince oynatmıyor diye biliyorum o gün içinde , ama farklı cihazlardan aynı hesaba girip oynayabiliyorsunuz . Ben mesela tabletten ve telefondan aynı hesapla oynadım bu gün iki tane verdi
Aynı hesaba max 2 defa oynatyıor 3. tefondan oynarsan opsss oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Murat
Aynı hesabı farklı bir telefona girdim oynamak için ama yarın tekrar bekleriz ekranı geldi nasıl yaptın yanlış anlamadıysam burger ödülünü aynı hesaba 2 defa mı aldın

A_TURAN_A

80+ Bronze
Aynı hesabı farklı bir telefona girdim oynamak için ama yarın tekrar bekleriz ekranı geldi nasıl yaptın yanlış anlamadıysam burger ödülünü aynı hesaba 2 defa mı aldın
ilk yeni girişte öyle diyor ama yarın ki oynamanız da o hatayı vermez 2 hesaptan da oynayıp ödül alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,543
Üyeler
164,862
Son üye
feritcan
Top Bottom