McDonald’s bedava konusu

İroni yapmıyorum arap kendi tarihini önemsemeyip kendini arap sayıyorsan umrumda olmaz kendi milletini önemsemeyip arap taparcılıgı yapın siz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 ayda üç arkadaş yaşıyoruz 33k para harcamışız kfc ve burgerking e
Araplar konusunda haklısınız diyelim. Her türlü ambargoyu bize uygulayan PKK dahil tüm örgütleri silahlandırıp üzerine salan ABD. Nasıl 33k harcadın diye mutlu oldun ki ?

Araplar konusunda haklısınız diyelim
Diyelim mi öyle bir şey yok haklıyım zaten tarih bilmeden tarihe bile gerek yok bunu ilk okulda size ögretmiyorlar mı

Her türlü ambargoyu bize uygulayan PKK dahil tüm örgütleri silahlandırıp üzerine salan ABD. Nasıl 33k harcadın diye mutlu oldun ki ?
Orada niyet önemli ben gazzedeki çocuklara kurşun niyetine yiyorum ha birde benim 33k ma ihtiyaçları oldugunuda sanmıyorum boykota gelince böyle boykot yokken bunu yazamazdın umrunda olmazdı ha üstelik resmi bir ilişki yok pkk ile abd arasında

Son düzenleme:
Diyelim mi öyle bir şey yok haklıyım zaten tarih bilmeden tarihe bile gerek yok bunu ilk okulda size ögretmiyorlar mı

Orada niyet önemli ben gazzedeki çocuklara kurşun niyetine yiyorum ha birde benim 33k ma ihtiyaçları oldugunuda sanmıyorum boykota gelince böyle boykot yokken bunu yazamazdın umrunda olmazdı
Senin askerine sıkılan kurşun peki?

Araplar konusunda haklısınız diyelim. Her türlü ambargoyu bize uygulayan PKK dahil tüm örgütleri silahlandırıp üzerine salan ABD. Nasıl 33k harcadın diye mutlu oldun ki ?
Dogu Türkistan kaç yıldır zulüm görüyor hiç bir zaman bir yerde şunu boykot edelim dediniz mi sadece şu araplara gelince sıra bari bizi kötü anlamasınlarda temu çin siteleri boykot diyelim buna başladınız ama öncesi yok şu gazzeden önce hangi arap taparcısı gelipde çin sitelerinden bir şey almayalım boykot dedi

Senin askerin yazmışsın sonuçta senin degil arap taparcısı oldugundan dolayı arap düşen şehide üzülürsün bizimkiler ise TÜRK YÜCE TÜRK ASKERİ

Orada niyet önemli ben gazzedeki çocuklara kurşun niyetine yiyorum ha birde benim 33k ma ihtiyaçları oldugunuda sanmıyorum boykota gelince böyle boykot yokken bunu yazamazdın umrunda olmazdı
İlkokula bile gerek yok ailem daha küçüklüğümden beri iyi ve erdemli olmayı öğüt ediyor bana. 100 yıl önce yaşanan olayları kundaktaki bebeğe yüklemeyecek akıl var bende. Ben yıllardır mümkün oldukça yerel ürünler kullanıyorum mecbur kalınca alıyorum ama. Sen 100 yıl önce için kim tutarken bugün için ise tutarsız davranış sergiliyorsun.

Abd resmi olarak pkk ile baglantısı yok silah yardımı yapmaz ypg den dolayı bunu bile bilmeyecek kadar cahilsin arap taparcısı git cihad kur dc ortamında

İlkokula bile gerek yok ailem daha küçüklüğümden beri iyi ve erdemli olmayı öğüt ediyor bana. 100 yıl önce yaşanan olayları kundaktaki bebeğe yüklemeyecek akıl var bende. Ben yıllardır mümkün oldukça yerel ürünler kullanıyorum mecbur kalınca alıyorum ama. Sen 100 yıl önce için kim tutarken bugün için ise tutarsız davranış sergiliyorsun.
Tutarsız mı pkk ya bile demişsin ama pkk ile bir resmi baglantıları yok ypg den dolayı ben sözümün eriyim niyetim gazzedeki bebege kurşun bomba onlar seni düşünür müydü sence senin çolugunu çocugunu düşünür müydü ayy yazık bak Türkiyede çocuklar ölüyor derler miydi? Boykot yapalım derler miydi bir söyle ya

Arkadaşın soykırımı destekleyen görüşlerinden ötürü reelde banlanmasını canı gönülden diliyorum.

Tamam arap taparcısı biz burada ne konuşuyoruz savunucak hiç bir şeyin olmadıgı için ceza yemesini istiyorum falan🤣
Seni adam yerine koymuyorum ki. Meczup olduğunu düşünüyorum, umarım Gazze'deki çocukların halini anlayacağın konuma gelirsin. Bunu yaşayarak veya anlayarak gelmen kendi tercihin.

Seni adam yerine koymuyorum ki. Meczup olduğunu düşünüyorum, umarım Gazze'deki çocukların halini anlayacağın konuma gelirsin. Bunu yaşayarak veya anlayarak gelmen kendi tercihin.
Hahaah tamam arap taparcıss savun sen gazzedekileri senin yerine ben alırım boykot ürünlerini adam yerine koymuyorum diyor be oğlum okadar seviyorsan gazzeyi cihat yapsana lan israile cihat yapın oğlum burada boş boş konuşacagınıza:D ne oldu yemiyor mu ozaman boykot diye yırtıl mıyacaksınız dogu Türkistan için boykot yapıcagınıza tabii neredrn biliceksiniz dogu Türkistan'ı arap soyulular

Bir şeyleri savunduğumu ve seni muhatap aldığımı düşünmen ne kadar garip. Hastalıklısın ve umarım iyileşirsin.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bir şeyleri savunduğumu ve seni muhatap aldığımı düşünmen ne kadar garip. Hastalıklısın ve umarım iyileşirsin.
Oğlum hasta arap taparcısı muhammed kölesi sensin oğlum birde bizde mi görmeye başladın o hastalıgı kendi soyunun bir önemi yok senin için diyicemde soyun arapdır senin Türk degilsin senin gibi arap kulları arapların kullarının düzelmeyecegini biliyorum ve düzelmenizede gerek yok oğlum cihat yapın isrqile o kadar tapıyorsanız soykrıma karşıysanız yapsanıza işte olmuyormuş degil mi ozaman bir daha insanlara mideniz nasıl kaldırıyor falan boykot yapın filan diye görürsem yaşatmam adam yerine koymayan benim aısl sizi oğlum milyonlarca var sizden işte cihat yapsanıza hani dc ortamında allah için ölürüm islamı şerif diye yırtılıcagınıza cihat yapın lan crvap ta veremeyip kaçıyor hani hapise atın şunu falan fikir belirtmek hele ki bir arap oe sürüsü için fikir belirtmek ne zamandır yasak o zaman cevabın yoksa kimseye boykot çagrısı yapmıyacaksın ve o boş beleş bozuk beynini çalıştırmaya çalışıpda arap taparcılıgı yapıcaksan hiç konuşma daha iyi ha yine savunucak birşeyin varsa söyle çekinme olmadıgı için boş boş bunu içeri alın falan varsa söyle diyorum seni adam yerine koymuyorum diyor oğlum ben koyuyor muyum:D bir ***** bilmedigin için öyle içeri alınmasını istiyorum filan bir ***** bildiğin yoksa konuşma fikrini bile beyaan etme

Oğlum hasta arap taparcısı muhammed kölesi sensin oğlum birde bizde mi görmeye başladın o hastalıgı kendi soyunun bir önemi yok senin için diyicemde soyun arapdır senin Türk degilsin senin gibi arap kulları arapların kullarının düzelmeyecegini biliyorum ve düzelmenizede gerek yok oğlum cihat yapın isrqile o kadar tapıyorsanız soykrıma karşıysanız yapsanıza işte olmuyormuş degil mi ozaman bir daha insanlara mideniz nasıl kaldırıyor falan boykot yapın filan diye görürsem yaşatmam adam yerine koymayan benim aısl sizi oğlum milyonlarca var sizden işte cihat yapsanıza hani dc ortamında allah için ölürüm islamı şerif diye yırtılıcagınıza cihat yapın lan crvap ta veremeyip kaçıyor hani hapise atın şunu falan fikir belirtmek hele ki bir arap oe sürüsü için fikir belirtmek ne zamandır yasak o zaman cevabın yoksa kimseye boykot çagrısı yapmıyacaksın ve o boş beleş bozuk beynini çalıştırmaya çalışıpda arap taparcılıgı yapıcaksan hiç konuşma daha iyi ha yine savunucak birşeyin varsa söyle çekinme olmadıgı için boş boş bunu içeri alın falan varsa söyle diyorum seni adam yerine koymuyorum diyor oğlum ben koyuyor muyum:D bir ***** bilmedigin için öyle içeri alınmasını istiyorum filan bir ***** bildiğin yoksa konuşma fikrini bile beyaan etme
Nefret söyleminde bulunan sensin. Araplara düşman olan da sensin. Küçük çocukların ölmesinden keyif alanda sensin. Sizi sahneye alalım hadi siz savaşa gidin öldürün düşmanlarınızı ?
Benim elimden şu anlık boykot geliyor. Cihada da katılamıyorum Müslüman değilim. Ama size inancım tam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,003
Üyeler
190,677
Son üye
sekkom0
Geri