Neler Yeni

Mcdonald's oyun konusu

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,359
İsim
Ahmet Sevinç

fortoken1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Türker
Arkadaşlar oyun hakkını doldurdun diye hata veriyor gece üst üste oynanıyordu neden böyle acaba günlük oynama sınırı mı var yoksa belli bir saatten sonra oynanmıyor mu? Başka hesaba giriş yapıyorum hiç oynamadığım ama onda da aynı hata veriyor nasıl çözeriz bunu

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,359
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar oyun hakkını doldurdun diye hata veriyor gece üst üste oynanıyordu neden böyle acaba günlük oynama sınırı mı var yoksa belli bir saatten sonra oynanmıyor mu? Başka hesaba giriş yapıyorum hiç oynamadığım ama onda da aynı hata veriyor nasıl çözeriz bunu
Hocam akşam sınırsız ama sabah 1 kere izin veriyor yani sabah 1 hak var
Oda galiba telefona kaydediyor ödül kazandığını herhalde yoksa diğer türlü başka hesaptan kazanırdık

fortoken1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Türker
Hocam akşam sınırsız ama sabah 1 kere izin veriyor yani sabah 1 hak var
Oda galiba telefona kaydediyor ödül kazandığını herhalde yoksa diğer türlü başka hesaptan kazanırdık
Aynen hocam gece sınırsız olayını fark ettim, teşekkür ederim. Aynı cihazdan yeni hesap açıp giriyorum yine oynatmıyor 1 kere bile, muhtemelen ödül kazandığım için telefonun mac adresi ile ilgili falan algılıyor oynatmıyor, çözemedim bunu. Yeni telefon bulmak gerekecek galiba

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,359
İsim
Ahmet Sevinç
Aynen hocam gece sınırsız olayını fark ettim, teşekkür ederim. Aynı cihazdan yeni hesap açıp giriyorum yine oynatmıyor 1 kere bile, muhtemelen ödül kazandığım için telefonun mac adresi ile ilgili falan algılıyor oynatmıyor, çözemedim bunu. Yeni telefon bulmak gerekecek galiba
hocam ödül kazanmasan bile oynatmıyor daha
aslında gece denemek lazım başka bir hesaptan :D

fortoken1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Türker
hocam ödül kazanmasan bile oynatmıyor daha
aslında gece denemek lazım başka bir hesaptan :D
Evet gece uyumayıp 2-3 farklı hesaba depo yapmak lazım güzel ödüllerde 😄 Bluestacks veya clon appler çözer dedim ama yemedi çok dandik uygulaması var McDonaldsın google doğrulaması falan uyarı veriyor benim kendi telefondan girebildiğime şükrediyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömer
Tek hesaba bağlı olduğu için diğer hesaplarda da hakkın bitti görüyor, ayrıca gün içinde 1 oynama hakkın var geceleri sınırsız oynayabiliyorsun ama ne zamana kadar sınırsız bilmiyorum 😃

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,359
İsim
Ahmet Sevinç
Tek hesaba bağlı olduğu için diğer hesaplarda da hakkın bitti görüyor, ayrıca gün içinde 1 oynama hakkın var geceleri sınırsız oynayabiliyorsun ama ne zamana kadar sınırsız bilmiyorum 😃
hocam hani akşam sınırsızya acaba birimiz başka bir hesaptan denese ve bedavaya çökse :D
muhtemelen hata verecek :cautious:

NightWish2434

80+ Silver
1 cihazdan 1 kere oynanıyor 1 günde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çuros tad olarak iyiydi ya

Ben tuz verceklerini pek sanmıyorum en kötü ihtimalle sos verirler
Çuros nedir tam olarak ilk defa duyuyorum da

Bende onu seçtim :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömer

Çuros bildiğimiz halka tatlısının dik kesilmiş hali tek farkı çikolata ile teslim edilmesi 😀

hocam hani akşam sınırsızya acaba birimiz başka bir hesaptan denese ve bedavaya çökse :D
muhtemelen hata verecek :cautious:
Tam anlayamadım maalesef biraz daha açarmısın 😶
Kendimi robot gibi hissettim😅

Bu arada bilgin olsun gün içinde 1 kere oynanıyor ama gece 12 de oynarsan sınırsız hakkın var belli bir saat 😁

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,359
İsim
Ahmet Sevinç
Çuros bildiğimiz halka tatlısının dik kesilmiş hali tek farkı çikolata ile teslim edilmesi 😀

Hocam hani akşam sınırsız ya oyun hakkı acaba diyorum başka bir hesaptan aynı telefonla girsek ondada ödül kazanır mıyız 2 kere
Bence kazanmayız çünkü max 2 tane veriyor

Bu arada bilgin olsun gün içinde 1 kere oynanıyor ama gece 12 de oynarsan sınırsız hakkın var belli bir saat 😁
Biliyorum Hocam 2 gündür millete baş baş bağırıyorum 🤪

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,434
Üyeler
162,687
Son üye
Marzetto
Top Bottom