Ahmet Sevinç
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,688
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam işte bu yüzden süre kasmak lazım 4 lü veya 5 li yapmaya çalışınBen beğenmedim hemen süre bitiyor puanı tamamlayamadım
Hocam işte bu yüzden süre kasmak lazım 4 lü veya 5 li yapmaya çalışınBen beğenmedim hemen süre bitiyor puanı tamamlayamadım
Aynen 3lü veriyorlar birde koşullarında karamel veya çikolata sosu yazıyor.bak bu seferki tırttı muhtemelen hediye başına 3 lü verecekler umarım sos falanda verirler sade akmaz
inş menü gelir![]()
Hocam akşam sınırsız ama sabah 1 kere izin veriyor yani sabah 1 hak varArkadaşlar oyun hakkını doldurdun diye hata veriyor gece üst üste oynanıyordu neden böyle acaba günlük oynama sınırı mı var yoksa belli bir saatten sonra oynanmıyor mu? Başka hesaba giriş yapıyorum hiç oynamadığım ama onda da aynı hata veriyor nasıl çözeriz bunu
Aynen hocam gece sınırsız olayını fark ettim, teşekkür ederim. Aynı cihazdan yeni hesap açıp giriyorum yine oynatmıyor 1 kere bile, muhtemelen ödül kazandığım için telefonun mac adresi ile ilgili falan algılıyor oynatmıyor, çözemedim bunu. Yeni telefon bulmak gerekecek galibaHocam akşam sınırsız ama sabah 1 kere izin veriyor yani sabah 1 hak var
Oda galiba telefona kaydediyor ödül kazandığını herhalde yoksa diğer türlü başka hesaptan kazanırdık
hocam ödül kazanmasan bile oynatmıyor dahaAynen hocam gece sınırsız olayını fark ettim, teşekkür ederim. Aynı cihazdan yeni hesap açıp giriyorum yine oynatmıyor 1 kere bile, muhtemelen ödül kazandığım için telefonun mac adresi ile ilgili falan algılıyor oynatmıyor, çözemedim bunu. Yeni telefon bulmak gerekecek galiba
Evet gece uyumayıp 2-3 farklı hesaba depo yapmak lazım güzel ödüllerdehocam ödül kazanmasan bile oynatmıyor daha
aslında gece denemek lazım başka bir hesaptan![]()
Çuros tad olarak iyiydi yabak bu seferki tırttı muhtemelen hediye başına 3 lü verecekler umarım sos falanda verirler sade akmaz
inş menü gelir![]()
Tek hesaba bağlı olduğu için diğer hesaplarda da hakkın bitti görüyor, ayrıca gün içinde 1 oynama hakkın var geceleri sınırsız oynayabiliyorsun ama ne zamana kadar sınırsız bilmiyorumArkadaşlar oyun hakkını doldurdun diye hata veriyor gece üst üste oynanıyordu neden böyle acaba günlük oynama sınırı mı var yoksa belli bir saatten sonra oynanmıyor mu? Başka hesaba giriş yapıyorum hiç oynamadığım ama onda da aynı hata veriyor nasıl çözeriz bunu
hocam hani akşam sınırsızya acaba birimiz başka bir hesaptan denese ve bedavaya çökseTek hesaba bağlı olduğu için diğer hesaplarda da hakkın bitti görüyor, ayrıca gün içinde 1 oynama hakkın var geceleri sınırsız oynayabiliyorsun ama ne zamana kadar sınırsız bilmiyorum![]()
1 cihazdan 1 kere oynanıyor 1 günde.Arkadaşlar oyun hakkını doldurdun diye hata veriyor gece üst üste oynanıyordu neden böyle acaba günlük oynama sınırı mı var yoksa belli bir saatten sonra oynanmıyor mu? Başka hesaba giriş yapıyorum hiç oynamadığım ama onda da aynı hata veriyor nasıl çözeriz bunu
Çuros nedir tam olarak ilk defa duyuyorum daÇuros tad olarak iyiydi ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben tuz verceklerini pek sanmıyorum en kötü ihtimalle sos verirler
Çuros bildiğimiz halka tatlısının dik kesilmiş hali tek farkı çikolata ile teslim edilmesi1 cihazdan 1 kere oynanıyor 1 günde.
Çuros nedir tam olarak ilk defa duyuyorum da
Bende onu seçtim :d
Tam anlayamadım maalesef biraz daha açarmısınhocam hani akşam sınırsızya acaba birimiz başka bir hesaptan denese ve bedavaya çökse
muhtemelen hata verecek![]()
Bu arada bilgin olsun gün içinde 1 kere oynanıyor ama gece 12 de oynarsan sınırsız hakkın var belli bir saat1 cihazdan 1 kere oynanıyor 1 günde.
Çuros nedir tam olarak ilk defa duyuyorum da
Bende onu seçtim :d
Hocam hani akşam sınırsız ya oyun hakkı acaba diyorum başka bir hesaptan aynı telefonla girsek ondada ödül kazanır mıyız 2 kereÇuros bildiğimiz halka tatlısının dik kesilmiş hali tek farkı çikolata ile teslim edilmesi
Tam anlayamadım maalesef biraz daha açarmısın
Kendimi robot gibi hissettim![]()
Biliyorum Hocam 2 gündür millete baş baş bağırıyorumÇuros bildiğimiz halka tatlısının dik kesilmiş hali tek farkı çikolata ile teslim edilmesi
Tam anlayamadım maalesef biraz daha açarmısın
Kendimi robot gibi hissettim
Bu arada bilgin olsun gün içinde 1 kere oynanıyor ama gece 12 de oynarsan sınırsız hakkın var belli bir saat![]()