En güzeli döner kardeşim mükemmel bir şey.Arkadaşlar merhaba bi ara dünya kupasında özel bi oyun çıkarmıştı ve başarınca size big mac falan veriyordu bundada aynısı geçerli midir bilmiyorum ama mantığı basit zaten candy crush çakması sizden belli bi puana ulaşmanızı istiyor ve 1dk istiyor o sürede tamamlayınız "hediye" alacaksınız anlaşılan
Bu arada şuanlık bug da olabilir çünkü tekrar oynamak için 5 puan eksiltirim diyor ama eksiltmedi
Alıntıyı görüntüle
beleş ama buEn güzeli döner kardeşim mükemmel bir şey.
Yerli ve milli
Boşver dediklerimi o haldebeleş ama bu
ilkinde 350 yaptim, ikincisinde 700 oldu, 4'lu, 5'li kombo yapinca saniye ekliyor. isin kotusu bigmac'i hic sevmemem. ^^imkansiz bu durmadan yaptım olmadı
bana verebilirsinilkinde 350 yaptim, ikincisinde 700 oldu, 4'lu, 5'li kombo yapinca saniye ekliyor. isin kotusu bigmac'i hic sevmemem. ^^
veriliyorsa verebilirim gercekten varsa bi yolu, bosa gitmis olacak cunku.bana verebilirsin
galiba evet öyle yapınca süre veriyordu
hocam aslında şöyle verebilirsinizveriliyorsa verebilirim gercekten varsa bi yolu, bosa gitmis olacak cunku.
telim bozuldu, cok kasan eski bi telefona taktim hatti, tabletimde imessage ve telegram var, telegram varsa daha rahat olur. telegram kullanici adim: ionboxhocam aslında şöyle verebilirsiniz
qr kodu alınca kullanmak için 15dk süre veriyor yani bir yandanda koordineli olmak lazım . Qr koduda ss ile yollayabilirisiniz eğer bu yönteme okeyseniz ben özelden yazayım
hocam imessage yok bende telegram danda üye olmak için 2 aydır sms bekliyorumtelim bozuldu, cok kasan eski bi telefona taktim hatti, tabletimde imessage ve telegram var, telegram varsa daha rahat olur. telegram kullanici adim: ionbox
eklersin, mc'e gitmeden once haber edersin, koordine oluruz. )