Odulu simdi aldim daha, gece bana da vermemisti.Ödülü sabah da vermiyor alabilen oldu mu? Bugün babalar günü ödülü de var bug mu oldu acaba
İnsallah dediginiz tarz bir bug olmustur da geceler yok olmamistir.
Odulu simdi aldim daha, gece bana da vermemisti.Ödülü sabah da vermiyor alabilen oldu mu? Bugün babalar günü ödülü de var bug mu oldu acaba
Ödülü sabah da vermiyor alabilen oldu mu? Bugün babalar günü ödülü de var bug mu oldu acaba
Benim mm sayfasında gözüküyor tıklıyorum ve gösteriyor 2 tane ama kullan demedim gece oynadım bu aradaBen gece de oynadım kazanmama rağmen vermedi. Simdi sabah oynadım yine vermedi ödülü. Oops bir şeyler ters gitti diye yazdı. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Alıntıyı görüntüle
ben süre olayını biraz abarttım galiba
Tek bana verdi galiba gece oynayan biri olarakBugün vermiyor herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl aldınız olm benim hakta yandı ödülüde vermedi
gece oynadığınız hesaptan sabah farklı hesaplaBen geceki oynadığım hesaptan, sabah farklı telefon ve farklı hesapla oynadım verdi. Sabah ödül alan arkadaşlar aynı telefon aynı hesapla mı aldınız yoksa farklı telefondan mı
Telefon farklı ama hesap aynı mı, telefon aynı hesap farklı mıgece oynadığınız hesaptan sabah farklı hesapla
hocam sizi anlamadım gece oynadığınız hesaptan sabah oynayınca mı verdi sabah farklı hesaptan oynayınca mı verdiTelefon farklı ama hesap aynı mı, telefon aynı hesap farklı mı
Yok artık ne kadar saçmaYok gece oynanan hesabı sanırım engelliyorlar yeni telefondan da vermedi. Ben de farklı hesaptan farklı telefon oynadım o şekilde alabildim