MCHOSE A5 Ultra Mouse Ayarları

asparagas

80+
Reaksiyon skoru
25
Yeni geldi mouse ayarlarda açmam kapamam gereken bir şey var mıdır ? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..Bir de saçma olacak ama ilk defa kablosuz mouse aldım bu içinden siyah MCHOSE yazılı 2 farklı girişi olan zamazingo çıktı bu ne işe yarıyor?

Ekler

• görsel_2025-12-18_194012457.webp
    görsel_2025-12-18_194012457.webp
    67.5 KB · Hit: 33
bende dec var ama hiç bir ayar yapmadan kullanıyorum hz fln :D çünkü yetiyor

ama hz muhabbetini ayarlıyabilirsin ama yükseltirsende şarj daha fazla yiyecek bilgili kişiler yardımcı olur

bende dec var ama hiç bir ayar yapmadan kullanıyorum hz fln :D çünkü yetiyor

ama hz muhabbetini ayarlıyabilirsin ama yükseltirsende şarj daha fazla yiyecek bilgili kişiler yardımcı olur
ya ben de anlamıyorum zaten başkan öyle kullanırız olmadı napalım :D

FPS oyunları hariç 1K Hz tutmanı öneririm. Zaten çoğu oyun 1K Hz üstünü desteklemiyor.

Ayrıca güncellemesi var uygulama veya fare firmware ise güncelleyin. Bunun dışında yapacağınız başka ayar yok gibi duruyor.

FPS oyunları hariç 1K Hz tutmanı öneririm. Zaten çoğu oyun 1K Hz üstünü desteklemiyor.

Ayrıca güncellemesi var uygulama veya fare firmware ise güncelleyin. Bunun dışında yapacağınız başka ayar yok gibi duruyor.
Başkan bunun hakkında bilgin var mı ? Bir de saçma olacak ama ilk defa kablosuz mouse aldım bu içinden siyah MCHOSE yazılı 2 farklı girişi olan zamazingo çıktı bu ne işe yarıyor? Mazur görün ilk defa gördüm böyle bir şey

Büyük ihtimalle bahsettiğin alıcıdır. Alıcı kablosuz çalışmasını sağlıyor işte. O alıcıya çıkan kabloyu takıyorsun, kabloyu kasa arkasına ve alıcıyı da mouse padin önüne yakın konumlandırıyorsun.

Başkan bunun hakkında bilgin var mı ? Bir de saçma olacak ama ilk defa kablosuz mouse aldım bu içinden siyah MCHOSE yazılı 2 farklı girişi olan zamazingo çıktı bu ne işe yarıyor? Mazur görün ilk defa gördüm böyle bir şey
Kuzen bende 2 hafta önce aldım kullanmak daha nasip olmadı ama bi kablosu bide donglesi var kablo type c + usb sarj olurken kullanıyoruz galiba + güncel driver linkini bulduysan atar mısın salı veya çarşamba günü monitör gelicek kullanacağım mouseyi

Kuzen bende 2 hafta önce aldım kullanmak daha nasip olmadı ama bi kablosu bide donglesi var kablo type c + usb sarj olurken kullanıyoruz galiba + güncel driver linkini bulduysan atar mısın salı veya çarşamba günü monitör gelicek kullanacağım mouseyi
sitesinden direkt indirdim ekstra bir şey yapmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Büyük ihtimalle bahsettiğin alıcıdır. Alıcı kablosuz çalışmasını sağlıyor işte. O alıcıya çıkan kabloyu takıyorsun, kabloyu kasa arkasına ve alıcıyı da mouse padin önüne yakın konumlandırıyorsun.
Bahsettiğim bu hocam

Ekler

• 1000032367.webp
    1000032367.webp
    733.8 KB · Hit: 9
  • 1000032368.webp
    1000032368.webp
    510.1 KB · Hit: 8
  • 1000032369.webp
    1000032369.webp
    1.2 MB · Hit: 7
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç