MCHOSE klavye Alınır mı ?

memnun musun gardaş
Valla memnunum ya
+kaliteli kasa
+kaliteli hissiyat
+ sesi tok ve başarılı

- ses açma knobu klavyenin kendisine nazaran kötü hissiyatlı şahsen ben beğenmedim
- tuşlar ve rgb güzel ama bazı yerler karanlık kalıyor yani ortalama
Örnek olarak p tuşunda görebilirsiniz beni rahatsız etti şahsen
Başka sorun varsa alabilirim
image.jpg

Valla memnunum ya
+kaliteli kasa
+kaliteli hissiyat
+ sesi tok ve başarılı

- ses açma knobu klavyenin kendisine nazaran kötü hissiyatlı şahsen ben beğenmedim
- tuşlar ve rgb güzel ama bazı yerler karanlık kalıyor yani ortalama
Örnek olarak p tuşunda görebilirsiniz beni rahatsız etti şahsen
Başka sorun varsa alabilirim
Eyvallah teşekkür ederim ben soruyu sorduktan sonra MCHOSE G75 aldım ben de memnunum tuşların sesleri çok güzel hissiyatı çok güzel kasası taş gibi çok kaliteli ürün adamlar uyguna on numara ürünler satıyor ve bu siliklik konusu ben de olmadı tüm tuşlar gayet güzel parlıyor ışık rahat erişiyor

Selam arkadaşlar bu gün mchose x75 adlı klavyeyi aldım 3000tl idi biraz araştırdım firmanın herhangi bir sorununu bulamadım ama size de danışmak istedim.
Klavyenin linki
aynı klavyeyi düşünmeye başladım hocam bi sorunu varmıdır ? nisandan bu yana kullanıyorsunuz veya şunu alabilirdim dediğiniz klavye oldu mu gaminggenden alıcam inidirm var diye

aynı klavyeyi düşünmeye başladım hocam bi sorunu varmıdır ? nisandan bu yana kullanıyorsunuz veya şunu alabilirdim dediğiniz klavye oldu mu gaminggenden alıcam inidirm var diye
Kusura bakma foruma çok girmiyorum..
Valla ben çok memnunum şarjı iyi ses ve hissiyat çok iyi
Tek derdim ben biraz dikkat ettiğim için
Tuş takımlarındaki ışık geçirmeyen yerler
Bir de ses knob daha kaliteli olabilirdi
Geç cevap için kusura bakma
Bence fiyatına göre baya iyi …

Kusura bakma foruma çok girmiyorum..
Valla ben çok memnunum şarjı iyi ses ve hissiyat çok iyi
Tek derdim ben biraz dikkat ettiğim için
Tuş takımlarındaki ışık geçirmeyen yerler
Bir de ses knob daha kaliteli olabilirdi
Geç cevap için kusura bakma
Bence fiyatına göre baya iyi …
bende farklı bişey aldım hocam vgn v87

Eyvallah teşekkür ederim ben soruyu sorduktan sonra MCHOSE G75 aldım ben de memnunum tuşların sesleri çok güzel hissiyatı çok güzel kasası taş gibi çok kaliteli ürün adamlar uyguna on numara ürünler satıyor ve bu siliklik konusu ben de olmadı tüm tuşlar gayet güzel parlıyor ışık rahat erişiyor
hocam onerirmisiniz yoksa keske alsaydim dediginiz baska bir klavye varmidir?

Geri