Mchose V9 Pro ve Mchose X9

UtkuTaha

80+
Reaksiyon skoru
0
Normalde fiyat olarak daha yüksek bütçe kulaklık bakıyordum fakat o kadar çıkmamaya karar verdim. Bu 2 kulaklık arasında da 3500 civarı kulaklık arayanlara hep V9 önerilmiş , X9 diyen az kişi gördüm , ama sorulduğunda X9 iyi diyen de var hangisi daha iyi? X9 üzerine çok inceleme de yok kararsız kaldım , mikrofon ve şarj süresi çok önemli değil benim için.

Normalde fiyat olarak daha yüksek bütçe kulaklık bakıyordum fakat o kadar çıkmamaya karar verdim. Bu 2 kulaklık arasında da 3500 civarı kulaklık arayanlara hep V9 önerilmiş , X9 diyen az kişi gördüm , ama sorulduğunda X9 iyi diyen de var hangisi daha iyi? X9 üzerine çok inceleme de yok kararsız kaldım , mikrofon ve şarj süresi çok önemli değil benim için.
Bu markayı beyaz setup için kulaklık ararken tesadüfen gördüm. İncelemesi de hemen hemen hiç yoktu.
Ben 4-5 aydır V9 pro yu kullanıyorum. Fiyatına göre kaliteli bir ürün. X9 ile arasındaki en büyük fark kulak pedleri. X9 kumaş ped+ yedeği ile gelirken V9 Pro yedeksiz ve deri ped ile geliyor.
Gerçekten rahat ve konforlu. Hem kulaklar hem de başının üstünü sıkmıyor. Ses kalitesi tatmin edici. Bass bi tık daha iyi olabilirdi ama çok da önemli değil bence.
Mikrofonu yeni kullanmaya başladım. Tak-çıkar olması güzel. Ses gayet temiz.
Yazılımı kullanışlı. Ayar yaparken tepkimesi hızlı.
En güzel tarafı da bataryası. 4-5 ayda 2 kere şarj ettim. O derece yani.

Bende x9 kullanıyorum yukarıdaki arkadaşımın dediği gibi inceleme vs. Yoktu kağıt üstünde uzun kullanım için v9 pro önde gözüküyor lakin yazılımı çok dandik ben tercih etmedim x9 un yazılımı daha iyi sürücüler kısmında FPS oyunları için daha iyi x9. V9 pro da kullanım açısından öyle. X9 da ped avantajı var birisi kumaş diğeri deri diye geçiyor da deri değil üstünde gelen ped proteinli fazlasıyla yumuşak hoş dokusu var ve izalosyonu sanki anc açmışsın gibi kulağa değen kısımları deri değil etrafı deri sadece ben kumaş kullanıyorum mikrofonu daha iyi diye biliyorum x9 un ama yani minik detaylar onlar forumda x9 alan bir arkadaş vardı çok güzel detaylı incelemisti ona bak derim şarjı da gidiyor baya 27 ocakta geldi kulaklık hala kullanıyorum günde ortalama 6 saat %60 da hala bitmedi şarj %40 gösteriyor kağıt üstünde v9 pronun şarjı daha uzun gidiyor deniyor ama kullanıma bağlı

Cloud 3 S indirime girmiş 4200 civarı sanırım o daha mı iyidir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,785
Üyeler
188,477
Son üye
DOBLO
Geri