MCHOSE V9 Pro Aldım Eq ve diğer ayarlar (GÜNCELLEME)

swan

80+
Reaksiyon skoru
64
KARŞILAŞTIRMA https://www.epey.com/kulaklik/karsi...033398/mchose-v9-pro_mchose-s9-pro_mchose-x9/

x9 su almak istiyorum ama 1 aydır bekliyorum ve hala stoklara düşmedi ya hala bekleyip x9 mu alsam yada hiç beklemeden diğer modellerinden birisinimi alsam bilmedim öz. 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatları hemen hemen yakın ileride artacağını tahmin ediyorum bilemedim

hem oyunda hem müzikde(videoda) eq ayarınızı paylaşabilirmisiniz ayrı ayrıda olur ve başka bir ayar yapmam gerekiyormu
kulaklık pedleri nasıl

Son düzenleme:
Al bendende okadar bende bekliyorum umarım stok gleir

Hee sorma ya çok memnundum v9 dahamı iyi acaba

V9 sadece hepsiburadadanı stokta oda teni gelmiş galiba

Ya inan bu soruyu bende bilmiyorum aralarında en iyi ses kasan hangisi bilsem birde pahalı fiyat çakallık bu fiyat niye artırsın okadar 4.500 tl nerdeyse v9

Ya inan bu soruyu bende bilmiyorum aralarında en iyi ses kasan hangisi bilsem birde pahalı fiyat çakallık bu fiyat niye artırsın okadar 4.300 nerdeyse v9
gereksiz pahalı fiyat yaa ileride artacağını tahmin ediyorum

ne alıcaz biz :)
Cloud 3 içinde ses kötü diyorlar iyi diyende var acayip kararsızım

En iyisi X9 aralarında.
öylede x9 daha stoklara düşmedi ve düşerse pahalı düşer bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Shooter_U ben bunu aldım ya direkt 3.619 TL YE x9 gelirse 4 bin civarı olur bence bir ay daha bekleyemem

ne alıcaz biz :)
Cloud 3 içinde ses kötü diyorlar iyi diyende var acayip kararsızım
v9 pro al geç direkt ya

öylede x9 daha stoklara düşmedi ve düşerse pahalı düşer bence

@Shooter_U ben bunu aldım ya direkt 3.619 TL YE x9 gelirse 4 bin civarı olur bence bir ay daha bekleyemem

v9 pro al geç direkt ya
V9 stokta yoktu normalde şansına 1 tane girmiş ya iade ürün ya da depoda 1 tane stok buldular sadece s9 stok vardı normalde.

https://www.hepsiburada.com/mchose-...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.89.7 4400 tl burada da bütçen varsa al geç ya

V9 stokta yoktu normalde şansına 1 tane girmiş ya iade ürün ya da depoda 1 tane stok buldular sadece s9 stok vardı normalde.
baktım 1 tane buldum 3600 TL'ye direkt çektim bekleyim x9 ile v9 pro hemen hemen aynı zaten ya 3,5 eksi, artı ları var ondanda yapcak bişey yok

Geri