Nvidia Geforce Experience indirin. Driver bulmak istiyor iseniz de parçaların ismini internete yazıp yanına driver yazın çıkar.Hocam yazdım ama pek bulamadım bilgisayarın hangi parçalarının driveri olur onu bile bilmiyorum
Ekran kartıHocam yazdım ama pek bulamadım bilgisayarın hangi parçalarının driveri olur onu bile bilmiyorum
Evet hocam benimde beklediğim performans bu değil diYüksek kalitede bile o fpsler olmaması gerekir
Tamam mevcut driverleri nasıl kaldırıcam pekiNvidia Geforce Experience indirin. Driver bulmak istiyor iseniz de parçaların ismini internete yazıp yanına driver yazın çıkar.
Hocam o program ı hemen silin ve driverları kendiniz kurun biostan X.M.P açık mı ? Bios güncel mi @Abdullah Hacıgül e bırakıyorumEvet hocam benimde beklediğim performans bu değil di
Biosa dokunmadım hiç korktum xmp nedir bide mevcut driverleri nasıl kaldırıcam hocamHocam o program ı hemen silin ve driverları kendiniz kurun biostan X.M.P açık mı ? Bios güncel mi @Abdullah Hacıgül e bırakıyorum
neden ki? valorant ekran kartına ağırlık veren bir oyun değil zaten grafik düşürünce kullanım düşer fps sabit kalır.Yüksek kalitede bile o fpsler olmaması gerekir
1650 süper ekran kartı var hocam bendeneden ki? valorant ekran kartına ağırlık veren bir oyun değil zaten grafik düşürünce kullanım düşer fps sabit kalır.
en yükseğe alınca kaç fps alıyorsunuz? ben bendeki sistem ile 200-300 arası alıyorum normal değil mi?
İstersen temiz kurulum yap.Biosa dokunmadım hiç korktum xmp nedir bide mevcut driverleri nasıl kaldırıcam hocam
Abdullah HacıgülArkadaşlar MD 2 SİSTEM elimde ama Abdullah abinin videoda yaptığı valorant oyun testinde en yüksek ayarlarda her şey en yuksek de 140 150 200 lere kadar gidiyor ama bende en düşük ayarlar da bu fps yi alıyorum acaba bir yerde yanlışım mı var bilen birileri yardımcı olabilir mi
niye?Yüksek kalitede bile o fpsler olmaması gerekir