Krosakı Ichıgo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 380
sisteme yetişemeyebilirm lütfen başka insanalrda var alıcak almayacaklar salsın 5 dk
İncelemek istiyordur belki.sisteme yetişemeyebilirm lütfen başka insanalrda var alıcak almayacaklar salsın 5 dk
Ne alaka knk itopya sadece bu sistem için mi var fan alicam giremiyorum şuan qsisteme yetişemeyebilirm lütfen başka insanalrda var alıcak almayacaklar salsın 5 dk
AB çocuk mağdur olmuş yapma da 2 dakka girip alsın günahtır sonra ddoslarsınsanane ddosluyorum suan siteyi
Ya biz girmeyince o mu gircek sanal bir ortam dediğim gibi fırında ekmek sırası değilAB çocuk mağdur olmuş yapma da 2 dakka girip alsın günahtır sonra ddoslarsın
bana da alirsa ddoslamamAB çocuk mağdur olmuş yapma da 2 dakka girip alsın günahtır sonra ddoslarsın
arkadaşlar pardon bu konuyu açmamm gerkirdi heyecandan ben bile nasıl açtım farkında değilim silinmiyorda hepinizden özür dilerim
belki, başka bişeye bakıp alacam sanane kardeşim sen sistem alacan diye siteye mi girmicem zaten girmiyordasisteme yetişemeyebilirm lütfen başka insanalrda var alıcak almayacaklar salsın 5 dk