@Abdullah Hacıgül @Mehmet YılmazMerhaba her şey takılı ekran kartı fanı falan çalışıyor PC çalışıyor ama monitörde no signal hatası alıyorum ne yapmam lazım Abdullah Abi lütfen yardım eder misin lütfen ya
HDMI kablosunu ekran kartına takıp, deneyin.
Kablonun birini ekran kartına diğerini monitöre takman gerekiyor bir diğer kontrol etmen gerek şey ram ramlerin birini çıkartıp çalıştırmayı deneyebilirsinMerhaba her şey takılı ekran kartı fanı falan çalışıyor PC çalışıyor ama monitörde no signal hatası alıyorum ne yapmam lazım Abdullah Abi lütfen yardım eder misin lütfen ya
ben bios pili falan bilmiyorum kiHocam bios pilini çıkartıp 5 dk bekleyin. Tabi bu 5 dk beklediğiniz sürede PSU kablosuda takılı olmasın daha sonra bios pilini geri takıp PSU kablosunuda takın. Deneyin bu da olmaz ise DP girişini kullanıyorsanız düzgün taktığınıza emin olun yerine tam oturmuş mu diye.
birini çıkartırsam diğerini bir daha takmayacak mıyımKablonun birini ekran kartına diğerini monitöre takman gerekiyor bir diğer kontrol etmen gerek şey ram ramlerin birini çıkartıp çalıştırmayı deneyebilirsin
ramlarin birini çıkartıp pc yi açıcam sonra açılırsa diğerini kullanmayacak mıyım ???ben bios pili falan bilmiyorum ki
Post automatically merged:
birini çıkartırsam diğerini bir daha takmayacak mıyım
Takacaksın sadece deneme amaçlı çıkarmayı dene ramler yuvasına tam oturmamışsa olabiliyorben bios pili falan bilmiyorum ki
Post automatically merged:
birini çıkartırsam diğerini bir daha takmayacak mıyım
nasıl çıkarıldığını bilsem abdullah abi yazsa biTakacaksın sadece deneme amaçlı çıkarmayı dene ramler yuvasına tam oturmamışsa olabiliyor