Neler Yeni

MD3 Driver ve Chipset

Kadir_1987

80+ Silver
Lütfen doğru bilgi verin Windows update güncellemeleri yapıyor evet ama bazı driverlar eski oluyor.İlk önce Windows update yapılmalı ardından yukardaki arkadaşın attığı linkten Nvidia driver indirilmeli ardından amdnin sitesinden chipset indirilmeli.Eger bios sürümü eski ise gigabyte sitesinden onuda guncelleyeceksiniz.
Verdiğim bilgiye doğru değil diyorsun.
Sonra da benim söylediğimi öneriyorsun.
Şöyle ya da böyle yapmayın diyeceğine sen yardım et de görelim.
Burada eksi den ya da artı dan bahsetmiyoruz.
Yardımcı olabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
Senin gibi doğru yanlış arama durumlarına girmiyoruz.
Verdiğim bilginin sonrasın da arkadaşın dediğini yaptıktan sonra manuel olarak parçalarınız hangisi ise sitesine girip son sürümlerini kurmanız daha sağlıklı olur diye ekleyedebilirdin.
Fakat amacınız yardımlaşma değil sanırım ;)

tsmsk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Tarık
Güncelleme nasılsın yapacağınızı bilmiyorsanız bence bios güncellemesi yapmamanız sizin için en hayırlısı.

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Çağan Acı
Güncelleme nasılsın yapacağınızı bilmiyorsanız bence bios güncellemesi yapmamanız sizin için en hayırlısı.
Biosu güncelledim fakat chipset çok karışık geldi

Wzoax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Wzoax
Verdiğim bilgiye doğru değil diyorsun.
Sonra da benim söylediğimi öneriyorsun.
Şöyle ya da böyle yapmayın diyeceğine sen yardım et de görelim.
Burada eksi den ya da artı dan bahsetmiyoruz.
Yardımcı olabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
Senin gibi doğru yanlış arama durumlarına girmiyoruz.
Verdiğim bilginin sonrasın da arkadaşın dediğini yaptıktan sonra manuel olarak parçalarınız hangisi ise sitesine girip son sürümlerini kurmanız daha sağlıklı olur diye ekleyedebilirdin.
Fakat amacınız yardımlaşma değil sanırım ;)
Komik olan update sonrası her şey bu kadar demen.Ben zaten önerimi yapıp elle nasıl sürücüleri kuracağını anlattım.Burda haksız haksız gelip üste çıkmaya çalışma.Eger bir konu hakkında bilgin yoksa yazmayacaksın mesaj.Eger yazıyorsan da eksik olduğunu dile getirmen gerekir.Madem bu kadar bilgiliydin sen ekleyecektin geri kalanını.

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Çağan Acı
Chipesti anakart firmasından vermeyin. Onlar ölü. AMD'den yada Intel'den son sürümü indirmesi gerekiyor.
AMD'den nasıl indirebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Komik olan update sonrası her şey bu kadar demen.Ben zaten önerimi yapıp elle nasıl sürücüleri kuracağını anlattım.Burda haksız haksız gelip üste çıkmaya çalışma.Eger bir konu hakkında bilgin yoksa yazmayacaksın mesaj.Eger yazıyorsan da eksik olduğunu dile getirmen gerekir.Madem bu kadar bilgiliydin sen ekleyecektin geri kalanını.
Bios güncelledim ekran kartı driverını kurdum başka ne yapmam lazım

Son düzenleme:

Wzoax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Wzoax
AMD'den nasıl indirebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bios güncelledim ekran kartı driverını kurdum başka ne yapmam lazım
Amdnin driver sitesine gelip aşağıdan anakart hakkındaki bilgileri girip download edeceksiniz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şehir dışında olduğum için MD3ü daha yeni kullanmaya başladım, Driver ve chipsetleri nasıl güncelleyebilirim? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum
Zaten her şey yüklü geliyor ama Windows update yapabilirsin ekran kartı tarat kendin kur basit şeyler olmadı gel özele destek atım sana

Top Bottom