md3 sistem al satçılar 😀😀😀

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
birde kendini nasıl avutuyor lan zaten 100 stok var bari insanlarin hakkina girme böle kişiler gün yüzü görmez inşallah 8300 e satiyor kendini haklı saniyor açıklamaya bak ya 😀
Bu işin adı al-sat değil mi zaten?

Adam ister alır ister satar size ne kardeşim adam elini çabuk tutmuş alabilmiş sistemi. Kendine gelir elde etmiş yaptığı şey de mantıklı bu piyasada al-sat yapmak çok kârlı olur. Benim de imkanım olsa ben de yapardım. Adam çok absürt bir fiyat da yazmamış.

İstediğini yapar para onun. Kimse bir şey diyemez

Parayı veren düdüğü çalar.İstediğini yapabilir

birde kendini nasıl avutuyor lan zaten 100 stok var bari insanlarin hakkina girme böle kişiler gün yüzü görmez inşallah 8300 e satiyor kendini haklı saniyor açıklamaya bak ya 😀
Ne hakkından bahsediyorsunuz acaba? İsteyen istediğini alıp satabilir. Satıcının açıklama yapmasına gerek bile yok aslında. İstediği gibi satmakta serbest.

ucuz bile satmış, ben 9,5k aşağısı satmam.
Param olsa bende durmam alırım, dün video yayınlandıktan 21 saniye sonra sistemi inceliyodum bile...

Sistemi aldığı para senden çıkmıyor, adam kendi veriyor.
Hızlı davranıp sen al o zaman, ya da böyle ağlamaya devam et.
Sen de ağlamaya devam et @Sonic. exe :ROFLMAO::ROFLMAO:
devam edin bu kafayla, kendisi olsa adamla aynı şeyi yapacak kişiler geliyor "biz alamıyoz, fırsatçılara satılmasın, kul hakkı " diye ağlıyorlar.
Hızlı olacaksınız o zaman, alamayınca da çocuk gibi davranmayacaksınız.

Sen de ağlamaya devam et @Sonic. exe :ROFLMAO::ROFLMAO:
devam edin bu kafayla, kendisi olsa adamla aynı şeyi yapacak kişiler geliyor "biz alamıyoz, fırsatçılara satılmasın, kul hakkı " diye ağlıyorlar.
Hızlı olacaksınız o zaman, alamayınca da çocuk gibi davranmayacaksınız.
Ulan insanın alıp sattığı şeyden banane? :D Daha maaş mı alıyoz lan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Sonic. exe ne oldu kardeşim niye kızgın attın?
Sen sor diye.

Uygunsuz davranış
Ulan insanın alıp sattığı şeyden banane? :D Daha maaş mı alıyoz lan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen sor diye.
Sen sor diye diyen bir insana ne cevap verebilirsin ki. İnsanın alıp sattığından banane diyip, adamın parası istediğini yapar diyen herkese kızgın atman senin nasıl bir ***** olduğunu belirtiyor zaten.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,103
Üyeler
184,264
Son üye
hiramahkumm
Geri