Burada muhaliflik yok sözün özü de yok gerçekçilikten uzak istekler sadece insanların hayallerini yıkar kuzum. 15K TL tutan sistemi 8K'ya istemek gençleri düşünmek değildir. Ve TR'de ucuz hazır sistem konseptini yapıp başlatan kişi benim alakalarla uğraşma, o kurduğun alakayı da ben sundum TR'ye.
Herkes içinde bulunulan ortam ve şartların farkında zaten, burada kimse bedava bi'şey de beklemiyodur, kaldı ki yaptığın farklı çalışma, girişim ve anlaşmalarla bi' çok insana bahsi geçen alanlarda takdiri sayılır faydan da olmuştur. Böyle bir telnoloji ve uzay çağında ülke olarak gençlerin bu konularda acı çekmesi bize dokunan taraf. Evet yapılan doğru şeyler için her zaman hakkın verilmesi gerek fakat şunu üzülerek belirtmek istiyorum ki, muhtemelen yaşım senden büyüktür ve hem direkt hem de dolaylı gözlem bağlamında, cevap verirkenki üslubunda zaman zaman alaycı, çoğu kez de aşırı benlik kavramı ve ego görüyorum. Belki hiç birisine sahip olmayıp, farklı durumlardan ötürü böyle bir reaksiyon da veriyor olabilirsin, fakat unutmamak lazım ki, bu insanlar zaten tüm dişlileri döndüren temel mekanizmadır. Bazen aşırı optimistik ve gerçekçilikten uzak, biraz da umut dolu istekler herkeste oluyor, bunları da kucaklayıcı karşılamak lazım, hepimiz yeterince kırılganız bu ülkede.
Sağlıcakla kal...