Neler Yeni

MD3 Sistem Tahminleri

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gokhan
Sistem cıktı ve tahmin ettiğim gibi i3 / 1650 :) neyse yine de bu yoklukta güzl bir sistem eline sağlık @Abdullah Hacıgül

kaytannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
kaytan
Geçen sefer de 1650 li sistem çıkardı yine 1650.Fiyatı güzel alıcak arkadaşlar memnun kalıcaktır.Benim işime yaramaz

tigerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
samed kaplan
İçinde ekran kartı olsun ve fiyat performans olsun diye olabildiğince zorlanmış. Benim işimi görmez alıcak olanlara hayırlı olsun.

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
İçinde ekran kartı olsun ve fiyat performans olsun diye olabildiğince zorlanmış. Benim işimi görmez alıcak olanlara hayırlı olsun.
Katılıyorum eline sağlık güzel iş piyasaya göre alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun .

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Heyecandan çok hızlı sipariş ettim hdd ekleyemedim
Hayırlı olsun :) Güle güle kullanın .
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopya siteyi sağlamlaştırmış yeni güncellemelerini baya hoş buldum ben umarım böyle devam ederlerde artık 2022 de çökmeden sistem satın alabiliriz .

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Çağan Acı
HDD ve SSD değiştirebilir miyiz sipariş verdikten sonra

Satriani

80+ Bronze
Burada muhaliflik yok sözün özü de yok gerçekçilikten uzak istekler sadece insanların hayallerini yıkar kuzum. 15K TL tutan sistemi 8K'ya istemek gençleri düşünmek değildir. Ve TR'de ucuz hazır sistem konseptini yapıp başlatan kişi benim alakalarla uğraşma, o kurduğun alakayı da ben sundum TR'ye.
Herkes içinde bulunulan ortam ve şartların farkında zaten, burada kimse bedava bi'şey de beklemiyodur, kaldı ki yaptığın farklı çalışma, girişim ve anlaşmalarla bi' çok insana bahsi geçen alanlarda takdiri sayılır faydan da olmuştur. Böyle bir telnoloji ve uzay çağında ülke olarak gençlerin bu konularda acı çekmesi bize dokunan taraf. Evet yapılan doğru şeyler için her zaman hakkın verilmesi gerek fakat şunu üzülerek belirtmek istiyorum ki, muhtemelen yaşım senden büyüktür ve hem direkt hem de dolaylı gözlem bağlamında, cevap verirkenki üslubunda zaman zaman alaycı, çoğu kez de aşırı benlik kavramı ve ego görüyorum. Belki hiç birisine sahip olmayıp, farklı durumlardan ötürü böyle bir reaksiyon da veriyor olabilirsin, fakat unutmamak lazım ki, bu insanlar zaten tüm dişlileri döndüren temel mekanizmadır. Bazen aşırı optimistik ve gerçekçilikten uzak, biraz da umut dolu istekler herkeste oluyor, bunları da kucaklayıcı karşılamak lazım, hepimiz yeterince kırılganız bu ülkede.
Sağlıcakla kal...

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
Valla sistem çıktı büyük bir hevesle girdim siteye hesabım ztn giriliydi ödeme ekranında SMS gelmedi ve dönüp baktım stok bitmiş daha 60 saniye bile olmadı ***

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,558
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers
Top Bottom