Neler Yeni

🔥 MD4 Sistem Çıkış Saati Belli Oldu 🔥

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Ecemiş
reis niye anlamamakta ısrar ediyorsun adam açıkça söylemiş gitme diye boşa sana
Doğru diyorsun ama ben okulumu ekip geldiğim için işimi garantiye almak istiyorum.
Benim de şuan aklımdan öyle bir olasılık geçiyor tarihi farklı olabilir belki ama bu da stokçuların işine gelir, eğer yarın olursa anlamadım yani nasıl olacak, son sistemde de baya ters köşe oldu çok merak ediyorum ne olacak.
Arkadaşın dediği gibi ters köşe yapabilir diye düşünmüyorum değil.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim iyi olan kazansın

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Asıl saçma bu bence şubeden alma sanmıyorum ama inşallah bir ters köşe vardır

Snrbl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Soner BAL
Bu mağaza uygulaması güzel olmuş gerçekten ihtiyaç sahiplerine gitmesi açısından lakin bizim gibi itopyanın olmadığı şehirlerde oturan insanlar için kötü oldu bayadır sistem bekliyorum pusudayım ama gene nasip olmayacak alan arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden
Not: İtopyaya sesleniyorum allah kitap aşkına bi bayide BURSA ya açın 😂

Bu mağaza uygulaması güzel olmuş gerçekten ihtiyaç sahiplerine gitmesi açısından lakin bizim gibi itopyanın olmadığı şehirlerde oturan insanlar için kötü oldu bayadır sistem bekliyorum pusudayım ama gene nasip olmayacak alan arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden
Not: İtopyaya sesleniyorum allah kitap aşkına bi bayide BURSA ya açın 😂
dostum ihtiyaç sahiplerine gittini nerden biliyon al satıcılar genelde İstanbul'da zaten diğer ilde olanlar napcak

Snrbl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Soner BAL
dostum ihtiyaç sahiplerine gittini nerden biliyon al satıcılar genelde İstanbul'da zaten diğer ilde olanlar napcak
Dediğin doğru bilemeyiz kime gideceğini ama yinede online satışa göre daha az al satçı alabilecek gerçi her yolu düşünür alır yine onlar orası ayrı bizim gibi şehir dışında olanlarda başka sistemi takip edecek her kesime hitap etmek yada her insanı memnun etmek zor zanaat o yüzden çok yüklenmeyelim kardeşimize 😄

no-name

80+ Silver
Mağazada olması al satçıların daha çok işine gelir sıraya gidebilirler daha kolay ulaşabilirler birden fazla alabilirler ama internetten satış olduğunda herkesin şansı olabiliyor bence internet satışı olması daha hoş olurdu

Mağazada olması al satçıların daha çok işine gelir sıraya gidebilirler daha kolay ulaşabilirler birden fazla alabilirler ama internetten satış olduğunda herkesin şansı olabiliyor bence internet satışı olması daha hoş olurdu
zaten reis al satıcı olayı normal çünkü durmadan sistem çıkıyor ihtiyacı olanda kollasin bi zahmet en iyisi fp 3070 sistem çıktı dun 15 dk full satistaydi sonra bida açıldı alamaynda ne biliyim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Her şekilde al satcilar olacak bunun önüne geçilemez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,857
Üyeler
165,249
Son üye
Eymen061
Top Bottom