Neler Yeni

MEB ' in verdiği Samsung tab A7

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Sen hiçbir konuda haklı değilsin maalesef. Aylık geliri 8 10 k olan bir aile çocuğuna tablet alabilir. Biz burada koronadan dolayı ailesi işe gidemeyen binlerce insandan bahsediyoruz sen diyorsun ki hala her şey göründüğü gibi değil. Gerçekten allaha şükür ailem beni böyle ******** yetiştirmedi. GG BANNED OLDUK :) Neyse banlansakta bunu demezsem gerçekten içimde kalırdı hayırlı akşamlar :D
O bile çok zor kışın işler duruyor yeri geliyor 5k

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam bakın mesala ev kira sıradan bir daire ve aylık gelir 8k en iyi ay 10k dır yada değildir babam da bilgili alırken iyi alalım dedi parçaları taksitke aldık ev kirası fatura ve senet ödeme borçlar gerçekten herley göründüğü gibi değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

O konuda haklısın
Hocam bakın kendinizi savunma şekliniz kuzenlerim aldı diyorsunuz ve onların durumu benden daha iyi diyorsunuz. Bu durumu etik yapmaz, söyleyeceklerimi söyledim vicdanınız tableti alırken rahat olursa güle güle kullanın. İyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Büyükoğlu
Ben rtx 3070 i 6k dan aşağı bulmak için çabalarken 8-9k demen komik. Bari abartarak söyleme duyar kasmaya gelince yüzlüsünüz ama işte ah anlamazsınız her şey rtx 3070 almakla ibaret

Artık bir şey demiyorum @crazyreign hocam konuyu kitlermisiniz
agam şuan stok yok ve 3070 ler adamın dediği gibi 8 9 k dan başlıyor şuan bir 2060 bile en kötüsü 4 k dan başlarken senin bir 3070 i 6k dan bulmaya çalışman komik

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
agam bizim tepki gösterdiğimiz şey o değil onu geçtim her insan her şeye zamanında ihtiyacı olabiliyor bu bir gerçek ancak sen bu kadar pahalı bir sistem topluyorsan ki 3070 bana kalırsa abartı olur git 5700XT al ne bileyim 2070 al yani biraz üst seviye toplamak istiyorum diyorsan bunları al parandan biraz kıs kerdeşine al bu kadar istiyorsan yoksa bize ne senin ne yaptığın biraz benli düşünmüşsün bizli düşünürsen senin adına daha iyi olabilir diye düşünüyorum
Tamam hocam.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Ben rtx 3070 i 6k dan aşağı bulmak için çabalarken 8-9k demen komik. Bari abartarak söyleme duyar kasmaya gelince yüzlüsünüz ama işte ah anlamazsınız her şey rtx 3070 almakla ibaret

Artık bir şey demiyorum @crazyreign hocam konuyu kitlermisiniz
6 k diyorsun hala. Bir ailede anne baba asgeri ücretle çalışırsa 6 k maaş alamıyor bu devirde. Anlıyor musun ***** dostum ? Her şey 3070 almak değil tabii ki de. Maddi durumun elverişli olması anlıyor musun ? Benim maddi durumum allaha şükürler olsun orta düzeyde ve asla ama asla maddi durumu kötü olan birinin elinden bu hakkı çalmak istemem sen istiyorsun... Diyecek başka sözüm yok gerçekten.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Hocam bakın kendinizi savunma şekliniz kuzenlerim aldı diyorsunuz ve onların durumu benden daha iyi diyorsunuz. Bu durumu etik yapmaz, söyleyeceklerimi söyledim vicdanınız tableti alırken rahat olursa güle güle kullanın. İyi forumlar.
Evet rahat çünkü kendimi biliyorum siz rtx 3070 aaaaaa bu çok zengin moruq diyorsunuz ya ben bir şey demiyorum allah biliyor ve ben bu bana yeter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Bizim eve 5k girmiyor aylık 5 knın altında 4 kişiyiz ona rağmen almıyorum sen mi alıcaksan bu ülke sizin gibiler yüzünden böyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Büyükoğlu

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
O bile çok zor kışın işler duruyor yeri geliyor 5k
Benim de babam esnaf. Ben biliyorum 2 yıl boyunca ayağıma giyebileceğim düzgün bir ayakkabım olmadığını vb. Ben de çoğu insan gibi çok zor şartlar altında yetiştim. Bunları bildiğim için zaten asla ama asla o tableti alamayacak adamın hakkına girmem anlıyor musun ?

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Evet rahat çünkü kendimi biliyorum siz rtx 3070 aaaaaa bu çok zengin moruq diyorsunuz ya ben bir şey demiyorum allah biliyor ve ben bu bana yeter.
Sorun zengin olmaman değil. RTX 3070'e sahip olan birisinin kolayca bir tablet alabilmesi. Alamazsanız bile asla tablet alamayacak bir çocuğun hakkını yemeniz.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Zengin dediğimi hatırlamıyorum ama :
1.si O gelirli bir aileden öyle bir ekran kartı istiyorsan
2.si Hadi zar zor aldırıcaksın diyelim O ekran kartını kısmayıp bi 20 fps daha fazla almak uğruna kardeşine tablet almıyorsan

Y Ü Z S Ü Z S Ü N

Mojo jojo

80+ Silver
Aradıkları zaman eğer gerçekten ihtiyacın varsa ihtiyacım var dersin.
İhtiyacın yoksa ve yüzsüzün tekiysen yine ihtiyacım var dersin.
Yok ya zorunlu değil , canlı derselerde annemin telini kullanıyorum . Eğer harkese veriyorlar ise almak isterdim , fakat ahım şahım ihtiyacım yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Büyükoğlu
Dağıttı tablet PUBG mobilde 36FPS mi ne veriyor
kardeşim senin amacın zaten buradan belli ders için olan bir şeyi neden oyunlara bakmak için kullanırsın ki gerçekten saçma çok saçma anlamıyorum seni

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,273
Üyeler
161,429
Son üye
Acrones
Top Bottom