ben iki yıl önce girmiştim, hocalar hayvan gibi zor olacak diye bizi germişlerdi bi girdik çok kolay. hiç çalışmadan 350 civarı bir şey almıştım çalışsam rahat 400 üstü vardı.Sayısaldan dolayı düşük puan korkusu var.
Açıklanmış olsada göremiyoruz şuanda.Açıklandı mı?
Bu senenin sorularını gördün mü?ben iki yıl önce girmiştim, hocalar hayvan gibi zor olacak diye bizi germişlerdi bi girdik çok kolay. hiç çalışmadan 350 civarı bir şey almıştım çalışsan rahat 400 üstü vardı.
Lgs 2019 a girdiysen gerçekten basit bir sınav 2019. Ben çözdüğümde 432 almıştım.ben iki yıl önce girmiştim, hocalar hayvan gibi zor olacak diye bizi germişlerdi bi girdik çok kolay. hiç çalışmadan 350 civarı bir şey almıştım çalışsan rahat 400 üstü vardı.
Sınav nasıl geçti, kaç bekliyorsun?Açıklanmış olsada göremiyoruz şuanda.
Ustam sayısal zorlardı. 350-400 arası bekliyorum.Sınav nasıl geçti, kaç bekliyorsun?
che guevara(sanalda nicki bu) türkiyenin aşı sitesine index bastı düşün yniŞuan bakılmıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
En büyük sorunlardan biri.Bir türlü sitelerin altyapısı güçlü değil.
mattan kaç tane yaptınUstam sayısal zorlardı. 350-400 arası bekliyorum.
Bende aynı şekilde 2019'da hiç çalışmadan 397 yapmıştım, benden çok çalışanlar benden daha düşük almışlardı. Altı üstü bir sınav çok kasmamak lazım.ben iki yıl önce girmiştim, hocalar hayvan gibi zor olacak diye bizi germişlerdi bi girdik çok kolay. hiç çalışmadan 350 civarı bir şey almıştım çalışsam rahat 400 üstü vardı.