Krosakı Ichıgo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 380
bir tek siz vermiyorsunuz tüm türkiye veriyorDevlete vergi veriyor isek bu bizim hakkımız oluyor.
bir tek siz vermiyorsunuz tüm türkiye veriyorDevlete vergi veriyor isek bu bizim hakkımız oluyor.
bir tek siz vermiyorsunuz tüm türkiye veriyor
Kimse sana suçlu demedi.Yani devlet tablet veriyor bizde bu tableti aldık diye suçlu oluyoruz.![]()
az maaş alıyorum diyerek devleti dolandırdığım için suçlu olmadığımı düşünüyorum :/Yani devlet tablet veriyor bizde bu tableti aldık diye suçlu oluyoruz.![]()
forum.donanimarsivi.com
Kimse sana suçlu demedi.
Amacım duyar kasmak değil fakat senin bu yaptığını sanki doğru bir şeymiş gibi söylemen...Resmi gözüken gelir durumuna göre veriyorlar. Biz düşük göstermiştik.
Hocam şimdi ben bu yorumu alıp cimere gitmem mi ? Devleti dolandırmış.
suçluluk değilde devlet bu tabletleri hayrına dağıtmıyor pandemi sürecinden dolayı 3 çocuklu aileler var durumu olmayanlar var ve sen durumun olduğu için durumun yokmuş gibi gösterip belkide alamayanların önüne geçiyorsunYani devlet tablet veriyor bizde bu tableti aldık diye suçlu oluyoruz.![]()
Kardeşim yaptığın doğru değil!! P**no izlemek için mi aldın tableti??? Soruya bak.Emin misin?
tabikide sorun yok kanıtlayamazki kayıtlarda geliriniz uygun tablet almayaReis sorun yok.
utan biraz. orta-üst seviye bilgisayarın olmasına rağmen bana da lazım diyen kişilere ve sana acıyorum.nasıl aldın? gelirin kaç TL altında olması lazım? bana da lazım aslında.![]()