Neler Yeni

MEB Sözleşmesindeki Uygunsuz İçerik Maddesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
suçluluk değilde devlet bu tabletleri hayrına dağıtmıyor pandemi sürecinden dolayı 3 çocuklu aileler var durumu olmayanlar var ve sen durumun olduğu için durumun yokmuş gibi gösterip belkide alamayanların önüne geçiyorsun

Durumu devlet belirliyor. Bizde 3 kardeşiz.

şahin doğan

80+ Platinum

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Arkadaşlar biliyorsunuz MEB Samsung Tab A7 veriyor. Bunu verirken bir kağıt imzaliyoruz bu kağıtta belirtilen bir madde var.
Bu madde de uygunsuz bir şeye bakar isek babamız hapis yatacak kısmı var. Bu kısım hakkında düşüncelerinizi merak ettim.
Bir de bu maddeden yola çıkarak bizi izlediklerini anlıyoruz. Tabii ki resmi bir dille yazıyordu. Bu arada stock rom atıp sim kartı bir daha takmazsaniz izleyemezler.
Bu tabletleri 18 yaşından küçük insanlar alacak bence saçma değil ama saçma olan tableti izzlenmesi

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enes
utan biraz. orta-üst seviye bilgisayarın olmasına rağmen bana da lazım diyen kişilere ve sana acıyorum.
dostum devlet geliri maksimum 3000 tl belirledi ise ve arkadaşıjn ailesinin geliri asgari ücret ise alabilir ve çalışıp almış olamazmı

şahin doğan

80+ Platinum
Bu tabletleri 18 yaşından küçük insanlar alacak bence saçma değil ama saçma olan tableti izzlenmesi
bence saçma değil bedava tablet veriyor kabul edersen al etmezsen alma seni zorlamıyor kimse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,074
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom