Evet, onlar için sınavların hiç olmaması daha iyi olacaktır.O konuya ben de katılıyorum, ama elinde imkan olmayan bir sürü yaşıtımız var
Evet, onlar için sınavların hiç olmaması daha iyi olacaktır.O konuya ben de katılıyorum, ama elinde imkan olmayan bir sürü yaşıtımız var
Sınavları olmuşmuyduncidden epic games olayındada böyle olmuştu bir şeye çok inanıyorsunuz sonra o olmayınca çok kızıyorsunuz ama epic games öyle bişey açıklamadı birisi ekşi sözlükte yazdı ve sadece inanmak istediğinize inandığınız için inandınız bence sınavlara devam
maalesef doğruSınavlar olur.
Ardından yeniden yatış
evet işte bu yüzden bu kadar sinirliyimSınavları olmuşmuydun
Bende onu anlamadım.Bilim kurulu sınava karışmaz sınav olmasın işinide anlamadım ne sınavından bahsediyorsunuz
Sen ben yandım herkes yansın kafasındasın sen niye kardeşlerinin istemediği bir şey olsun istiyorsun sen atsaydın tweet olmasın deseydin tutanmı vardı?evet işte bu yüzden bu kadar sinirliyim
ben olduysam herkes olacak
yok aga sınavlar olmasın ne güzel olur ben işin şakasındayım ama olmayacağı belliSen ben yandım herkes yansın kafasındasın sen niye kardeşlerinin istemediği bir şey olsun istiyorsun sen atsaydın tweet olmasın deseydin tutanmı vardı?
Bende bunu okuyunca çok keyiflendim, sınav olmazsa daha da keyifleneceğim(!)evet işte bu yüzden bu kadar sinirliyim
ben olduysam herkes olacak
Kısasa kısas (!) xdBende bunu okuyunca çok keyiflendim, sınav olmazsa daha da keyifleneceğim(!)
Ne saçma bir mantık bu? O zaman kafasına balyozla vurulan biri bana vuruldu diğerlerine de vurulsun desin?
haydaaaBende bunu okuyunca çok keyiflendim, sınav olmazsa daha da keyifleneceğim(!)
Ne saçma bir mantık bu? O zaman kafasına balyozla vurulan biri bana vuruldu diğerlerine de vurulsun desin?