Vartex
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
Haklısın.Twitter neyse de meb in işi gücü yok foruma mı bakacak
asfasfassfa
Haklısın.Twitter neyse de meb in işi gücü yok foruma mı bakacak
aga sıktı ya duymicak anla işte. foruma girmek yerine git ders çalış.
Twitterda TT şu an.Arkadaşlar siz inanmıyorsunuz ama olmamış şey değil.
Ayrıca bu bilgilerin üst'lere gidebilmesi için toplanmak gerekli. Emin olun bu haberler trend'lere girmediği, dilekçeler verilmediği sürece Ziya Selçuk'a gitmeyecek.
Diyorum ya işte Twitter'da bir yerde sesimizi duyurmamız lazım. Bazı arkadaşlar şöyle düşünüyor: "Her şeyi Ziya Selçuk yönetiyor bundan haberi var biz yazsak ne olacak" Ama işler böyle yürümüyor. Devlette alttan üste adım adım bilgi gider. Eğer insanlar baş kaldırmıyorsa dönmezler, haberleri bile olmaz yukarıdakilerin. Görün bu karardan dönülecek sınavlar iptal olacak. Evet sınav olmalı ama bu şartlarda değil.Twitterda TT şu an.
Az çok demeyin boş geçmeyin mantığı işte.Diyorum ya işte Twitter'da bir yerde sesimizi duyurmamız lazım. Bazı arkadaşlar şöyle düşünüyor: "Her şeyi Ziya Selçuk yönetiyor bundan haberi var biz yazsak ne olacak" Ama işler böyle yürümüyor. Devlette alttan üste adım adım bilgi gider. Eğer insanlar baş kaldırmıyorsa dönmezler, haberleri bile olmaz yukarıdakilerin. Görün bu karardan dönülecek sınavlar iptal olacak. Evet sınav olmalı ama bu şartlarda değil.
Yuh! Ben önceden sınava girdim, bizde insandık. Hiçbirimize bir şey olmadı, temastan uzak durulursa ve tedbirler alınırsa bir şey olacağını sanmam. Zaten salgın bahane.Vakalar ve ölümde artış var tabi bu doğru değerler değil büyük ihtimal.
Bence sınavdan sonra çoğu kişi taşınır hastaneye, çernobilde ki radyasyon gibi.
Haklısın çoğu kişi sınava çalısmadığı için olmasını istemiyor.Yuh! Ben önceden sınava girdim, bizde insandık. Hiçbirimize bir şey olmadı, temastan uzak durulursa bir şey olacağını sanmam. Zaten salgın bahane.
Şu an 349.000 ile tag 1-2-3 sıralarında yer değiştiriyor.
Bilim kurulunun toplantısının sonuçları ne olur?
Sınava çalışmama olayı da var haklısın, ama şuan corona'nın ülkemizdeki durumu gerçekten çok kötü, canlı derslerden verim alamayan insanlar da var.Yuh! Ben önceden sınava girdim, bizde insandık. Hiçbirimize bir şey olmadı, temaslı olunursa ve tedbirler alınırsa bir şey olacağını sanmam. Zaten salgın bahane.