Media Markt indirimli ürün

Reaksiyon skoru
80
Arkadaşlar az önce Media Markt'in bir şubesinden Corsair Katar pro aldım. İnternet fiyatı 149 TL olan ürünü mağazadan 109 TL olarak aldım. Kasada şaşkınlığımı ifade ettim ve kasiyer arkadaş ile sohbet ettik sanırım karne günlerinden dolayı ürünlerde indirim çıkıyor, internet fiyatını bilmiyorum abi dedi o da şaşırdı. Hatta mağazada çalışan 2 arkadaş da kendine aynı ürünü almış. Bilginiz olsun istedim diğer ürünleri sorma fiyat araştırma fırsatım olmadı (kardan ıslandım). İsterseniz siz mağazaya gidip veya telefonla ihtiyacınız olan ürünün fiyatını öğrenebilirsiniz.

Arkadaşlar az önce Media Markt'in bir şubesinden Corsair Katar pro aldım. İnternet fiyatı 149 TL olan ürünü mağazadan 109 TL olarak aldım. Kasada şaşkınlığımı ifade ettim ve kasiyer arkadaş ile sohbet ettik sanırım karne günlerinden dolayı ürünlerde indirim çıkıyor, internet fiyatını bilmiyorum abi dedi o da şaşırdı. Hatta mağazada çalışan 2 arkadaş da kendine aynı ürünü almış. Bilginiz olsun istedim diğer ürünleri sorma fiyat araştırma fırsatım olmadı (kardan ıslandım). İsterseniz siz mağazaya gidip veya telefonla ihtiyacınız olan ürünün fiyatını öğrenebilirsiniz.
işte feraset işte akıl işte adam gibi adamlık :D

Önceden de 109 TL idi. Dolar artışına göre iyi indirim diyelim.

işte feraset işte akıl işte adam gibi adamlık :D
Hahaha teşekkürler. Bana da tam anlamıyl sürpriz oldu. Kargo geç gelir diye gittim kendim aldım. Ekran kartımı test edeceğim 😄
Post automatically merged:

Önceden de 109 TL idi. Dolar artışına göre iyi indirim diyelim.
Aynı ürünü internetten 149 TL olarak alacaktım iki gündür bakıyorum en ucuz fiyat buydu ve Media Markt' da dahil bu fiyat listesine

Hahaha teşekkürler. Bana da tam anlamıyl sürpriz oldu. Kargo geç gelir diye gittim kendim aldım. Ekran kartımı test edeceğim 😄
hayırlı olsun hocam :D bende laptop bakıyorum bu aralar, umarım güzel bir indirim bulurum

Helal olsun, araştırmaların ve çaban bu nasibe götürmüş.
Hayırlı olsun bu arada.

Hala mağazada mısın
Post automatically merged:

Bir ürün soracaktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,132
Üyeler
191,035
Son üye