Neler Yeni

Media Markt Rezilliği !

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
noyanz12
Şaşırtmadılar böyle direk firmadan alırken direk mağaza sipariş ettirmek daha iyi oluyor birebir orada görüp ilgileniyorlar, böyle oldu mu sorunda çıkarıyorlar.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Ahaahh olaya bak.İade et dostum

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Sen bilirsin kardeş konuşmana dikkat et ben fikrimi belirttim istersen iade et
Ahaahh olaya bak.İade et dostum
@RevDeisDou
@crazyreign
Şuan yeni farkettim fatura yırtık ve 2 ay önce başka biri tarafından iade edilmiş ürün. Adı soyadı adres numara adamın her şeyi yazıyor. Babamla beraber müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyoruz şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben çok şaşırmadım ama :d

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Hocam sanırım birine sattıkları ve iade aldıkları ürünü yollamışlar mediamark tan beklemezdim.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Hocam sanırım birine sattıkları ve iade aldıkları ürünü yollamışlar mediamark tan beklemezdim.
Evet fatura yırtık ve adıma bile değil. Yarın aldığım iade kodu ile Aras Kargo adlı kargo firması ile yolluyorum ürünü. Yarın ücret hesabıma yatacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Gökdeniz Emir
Media Markt gibi bir yerin yapması gerçekten rezillik üstelik faturayı bile direk göndermeleri trajikomik ...

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Sağlık olsun hocam sevindim kolayca iade yapabildiginize.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
Geçen hafta Perşembe günü İstanbul'da bulunan Forum AVM'ye gittim. Orada bulunan Media Markt mağazasından "Samsung 860 EVO 250 GB" almak istedim ama mağazada sadece 500 GB kalmıştı o yüzden almadım. Mağazadan çıkmadan Media Markt internet sitesine baktım ve stokta olduğunu gördüm. Fiyatı diğer sitelere göre uygun olduğu için hemen orada sipariş verdim. Aras Kargo sağolsun daha dün getirmiş kargomu ve bende bugün öğrenip gidip teslim aldım. Paketleme gayet güzeldi ama... Ürünün kendi paketi rezalet haldeydi. Her tarafı deforme olmuş ve yıpranmış , üstelik üst paketi yırtık geldi. Hatta SSD'in arkasındaki etiket bile dört kenardan yıpranmış.
Ayrıca ürün faturasında , sevk tarihi "20.05.2020" olarak gözüküyor. Anlam veremedim.
-
Bütün fotoğrafları aşağıya bırakıyorum 👇

https://hizliresim.com/MvAwd6
https://hizliresim.com/M6bEI4 (Beyaz çizgi ile daire içine aldığım yerler paketi ilk açtığımda vardı. Diğer yerler paketi açarken normal olarak oluştu yanlış anlaşılmasın.)
https://hizliresim.com/VtEY9l (Fatura)

Sırf sorun yaşamamak için kurumsal bir yerden alışveriş yapmak istedim ama böyle şeyler olması kızdırdı.
***NOT : Şuan farkettim fatura yırtık ve adıma bile değil. Yarın , aldığım iade kodu ile iade ediyorum ürünü.***
https://hizliresim.com/eF6pph BU BİLGİLER BANA AİT DEĞİL !
Hocam ben tıraş makinesi sipariş vericem bı sikinti çıkarmı ?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Hocam ben tıraş makinesi sipariş vericem bı sikinti çıkarmı ?
Şuan sanırım ithalat olmadığı için iade edilen ürünleri vs. gönderiyorlar. Faturada yazan numarayı aradım ve adamla görüştüm. Bana ürünü iade ettiğini söyledi. Bana iade edilmiş ve zarar görmüş ürün gönderdiler ama sen ne yaşarsın bilmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,719
Üyeler
163,043
Son üye
gonyalisura
Top Bottom