İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,318
Mediamarkt gece indirimlerinde ürün düşürüp bu kuponları basarsanız eğer çok iyi fiyata almış olursunuz.
Omix x7 yetişkinlere gider bu arada 5000tl bedava![]()
OMIX X7 8/128 GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
OMIX X7 8/128 GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
5k fiyata düşüyorsa iyi.
![]()
REALME RMX3867 12+ 5G 8/256 GB Akıllı Telefon Kâşif Beji Fiyat & Özellik | MediaMarkt
REALME RMX3867 12+ 5G 8/256 GB Akıllı Telefon Kâşif Beji fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlarwww.mediamarkt.com.tr
Benim telefon almamı mı beklediler ya direkt alırdım o cihazı valla daha birkaç gün önce 3GB RAMli telefona aynı parayı verdim kaç gündür de takip ediyordum…Omix x7 yetişkinlere gider bu arada 5000tl bedava
Telefonum eskidi video izleyecek alo dedirtecek bir şey lazımdı bu akşam alır denerim. Amoled ekrandan geçeceğim için üzecektir ama olsun. Denerim umarım iade sorunu çekmem.Benim telefon almamı mı beklediler ya direkt alırdım o cihazı valla daha birkaç gün önce 3GB RAMli telefona aynı parayı verdim kaç gündür de takip ediyordum…
Al valla kaçırma. Aynı fiyata G81 işlemci 3GB RAMli cihaz almış oldum boş yere, gerçi kalan özellikler çok farklı değil en azından ama yine de iyi fark var be.Telefonum eskidi video izleyecek alo dedirtecek bir şey lazımdı bu akşam alır denerim. Amoled ekrandan geçeceğim için üzecektir ama olsun. Denerim umarım iade sorunu çekmem.
Casper pad h10 14250₺'ye geliyor.Mediamarkt gece indirimlerinde ürün düşürüp bu kuponları basarsanız eğer çok iyi fiyata almış olursunuz.
kanka savunmuyorum elbette ama bazı ürünlerinde gösterdiğin gibi inanılmaz fiyatlar yazılı tahminimce alanı da yoktur yaniAlıntıyı görüntüle
İsterlerse %90 indirim yapsınlar. milleti tokatlamaya devam edecekler xd
Alıntıyı görüntüle