MediaMarkt mı Amazon mu

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,294
Akıllı saat alacaktım, internetten baktığımda stok vardı fakat mediamarkt mağazsına gidince stok olmadığını söylediler bilgilerimi alıp sipariş verdiler şimdi baktım amazona stok gelmiş. Sizce amazondan mı almalıyım gidip mediamarktı mi beklemeliyim?

Mediamarkt mağazında verdiğim siparişi almazsam ne olur? Ödeme vs yapmadım. Bana bir kağıt verdiler fatrura gibi gidip aldığımda verecektim.
Fİyat farkı yoksa ordan da alabilirsiniz ama elden aldığınız üründe iade hakları daha kısıtlı diye biliyorum

Ben de öyle düşündüm de bilemiyorum. Adam da ilgilendi saat geldiğinde bir daha gözden geçirelim inceleyelim falan dedi. İade konusunda çok fark olmayacaksa medimarkttan alayım o zaman.

Fİyat farkı yoksa ordan da alabilirsiniz ama elden aldığınız üründe iade hakları daha kısıtlı diye biliyorum
Ödeme online yapılıyorsa her türlü mesafeli satış sözleşmesi dahilindedir bir fark olmaz

Ödeme online yapılıyorsa her türlü mesafeli satış sözleşmesi dahilindedir bir fark olmaz
Fark olmazsa tabii ki gidip mediamarkttan alayım çünkü sipariş falan verdik.

Fark olmazsa tabii ki gidip mediamarkttan alayım çünkü sipariş falan verdik.
Kendime telefon aldığımda da böyle yaptım Vatanın şubesine gidip almayı tercih ettim fark olmaz ve saatiniz hayırlı olsun. Ama dediğim gibi ödemeyi web sitesinden yapmanız lazım

Akıllı saat alacaktım, internetten baktığımda stok vardı fakat mediamarkt mağazsına gidince stok olmadığını söylediler bilgilerimi alıp sipariş verdiler şimdi baktım amazona stok gelmiş. Sizce amazondan mı almalıyım gidip mediamarktı mi beklemeliyim?
Rakip bile olamazlar amazon

Amazon satıcılıysa, amazon...
Evet amazon satıcı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendime telefon aldığımda da böyle yaptım Vatanın şubesine gidip almayı tercih ettim fark olmaz ve saatiniz hayırlı olsun. Ama dediğim gibi ödemeyi web sitesinden yapmanız lazım
Yok danışman kendisi söyledi ödemeyi geldiğinizde burada yaparsınız diye.

Rakip bile olamazlar amazon
Ne farkı olur ki? Mağazaya sipariş verdik ayıp olmaz mı?

Evet amazon satıcı

Yok danışman kendisi söyledi ödemeyi geldiğinizde burada yaparsınız diye.

Ne farkı olur ki? Mağazaya sipariş verdik ayıp olmaz mı?
O sıkıntı hocam mesafeli satış sözleşmesi dahilinde olmaz o zaman web sitesinden almak istediğinizi söyleyin mesafeli satış işini de söyleyerek

Geri