🔥Mediamarkt Outlet Fırsatları🔥

Aslında sen buraya konusunu açmasaydın hocam istediğin her şeyi alırdın :) Zannımca sen konuyu açtıktan sonra alınmaya başlandı çoğu şey
Allah kabul etsin birilerine faydan dokundu , biraz bencil davransan al-sat bile yapabilirdin

Ben de bi tek huawei laptop kaçırdığıma üzüldüm ilk geceymiş heralde hemen kapılmış sıfırı şu an en az 16.000 orda 8700 dü sanki
Bi şey de almadım :) ufak bir tane ev eşyası sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade etme bence hocam konusunu aç 14 gün içinde satabilirsen sat yoksa iade edersin

Belki isteyen olur fiyatı artmasın

@overkill hocam sizin kahve makinesi sağlam geldi mi
Kahve makinesi bugün kargoya verildi, merakla bekliyorum :)

Hocam şöyle bir konu açtım satmayı düşünürseniz ilk buraya yazabilirsiniz

Ki
Hocam şöyle bir konu açtım satmayı düşünürseniz ilk buraya yazabilirsiniz
konuyu kitlediler yanlış yere mi açtım acaba ilginç

Arkadaşlar fiyatlar uçuk yüksek nasıloutlet bunlar?
Örnek: ASUS VG27AQ TUF 27 12,299 TL

2 Aralıkta outletten ürün aldım hala tedarik aşamasında görünüyor.Siparişi teslim edilen veya kargoya verilen arkadaşlar sizde de böyle miydi? Yoksa sipariş hazırlanıyor olarak mı görünüyordu?

Arkadaşlar fiyatlar uçuk yüksek nasıloutlet bunlar?
Örnek: ASUS VG27AQ TUF 27 12,299 TL

Hocam %20 kampanya vardı o fiyatlar üstünden bitti bu sabah

@Alperen71 hocam konu başlığını indirim bitti olarak işaretleyebilirsiniz isterseniz

2 Aralıkta outletten ürün aldım hala tedarik aşamasında görünüyor.Siparişi teslim edilen veya kargoya verilen arkadaşlar sizde de böyle miydi? Yoksa sipariş hazırlanıyor olarak mı görünüyordu?
benim hazırlanıyor dedi ve o da kısa sürdü verdiler demek sizin ki başka bir şehirden mi gelicek acaba,
Büyük ihtimalle ana merkez kocaelidir oraya aktarıp sonra size gelir

Son düzenleme:
Bana ucuz gamepad lazım

arkadaşla ben 1er adet cloud II aldık. 2side sıfır gibi geldi hiçbir problem çıkmadı fakat benim ürünümde yedek kumaş padlerden 1 tanesi çıkmadı.talep oluşturdum bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.ürün tertemiz bir şekilde geldi.

razer deathadder v3 pro mouse'u şimdi aldım hocam. bu bildiğin sıfır. jelatini duruyor. ürün kutusu açılmıştır yazıyordu bende zaten. aşırı memnun kaldım. keşke daha fazla şey alsam diyorum.
bende aldım bugün geldi. benimki senın anlattığın gibi olmadı. siyah mouse a beyaz tutma bandı yapıştırmışlar yanı muhtemelen daha önce satın alan kişi tarafından. beğenmedim iade edicem.

En kötü iade edilir hocam? Bazı ürünler sadece ambalajı açılıp iade edilen ürünler. Özellikler kısmında ne kusuru olduğu yazıyor

Var hocam konuda
en son mediamarktta laptop iade etmeye çalıştığımda çok çile çekmiştim

Hocam %20 kampanya vardı o fiyatlar üstünden bitti bu sabah

@Alperen71 hocam konu başlığını indirim bitti olarak işaretleyebilirsiniz isterseniz

benim hazırlanıyor dedi ve o da kısa sürdü verdiler demek sizin ki başka bir şehirden mi gelicek acaba,
Büyük ihtimalle ana merkez kocaelidir oraya aktarıp sonra size gelir
İndirimler varken de o monitörün fiyatı uçuktu.

Yeni iPhone’lar MacBook’lar vs eklenmiş çok müthiş indirimli değil ama 2-5 k arası indirimler yakalanabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,864
Üyeler
184,240
Son üye
ilterasilkan
Geri