mehmet32342
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Mediamarkttan 5399 TL'ye Aldığım 32gb Ram Sipariş İptal edilip Fiyatida 8000 civarina yukseltılmıs bu konuda bısey yapabılırmıyım bılgısı olan arkadaslar yorumlarsa sevınırım
thh hakkın var bu durumda diye düşünüyorumMediamarkttan 5399 TL'ye Aldığım 32gb Ram Sipariş İptal edilip Fiyatida 8000 civarina yukseltılmıs bu konuda bısey yapabılırmıyım bılgısı olan arkadaslar yorumlarsa sevınırım
bu durum çok uzar başvursamda suan pc hazır sadece ram eksık kaldıthh hakkın var bu durumda diye düşünüyorum
biz size konuyla alakalı donus yapalım dedıler bıdaha donen olmadı hemde ıptal eder etmez 8600 tl yaptılar urunun fıyatınıFirmanın mazereti nedir görüştünüz mü? stok mu deniliyor
ama bu onların sorunu bu işi yapıyorlarsa takıp etmek zorundalar eger zamanında yapsalardı ona alternatıflerde vardı sımdı o alternatıflerde kalmadı magdur olan gene musterı oluyorbana da aynısı hepsiburada da başıma geldi stok problemi dedi satıcı ama ben de çok üstüne gitmek istemedim sonuçta onlar da ticaretini yapıyor fiyatları bu raddeye çıkaranlara yazıklar olsun diyorum gerçekten sınanıyoruz %100 artış ne demek yahu 4 bin tl'lik şey oluyor 8 bin lira
benim sözüm hepsiburadadaki küçük çaplı sayılabilecek satıcılaraydı. mediamarkt gibi kurumsal bir firmanın fiyat artışı sebebiyle sipariş iptal etmesi tamamen saçmalık zaten ki bence tüketici hakem heyetine başvurmalısın arada 3000tllik kayıp söz konusu ama ne sonuç çıkar bilememama bu onların sorunu bu işi yapıyorlarsa takıp etmek zorundalar eger zamanında yapsalardı ona alternatıflerde vardı sımdı o alternatıflerde kalmadı magdur olan gene musterı oluyor