MEDİAMARKT YAPIKREDİ 2500TL GERİ ÖDEME(ALT LİMİTSİZ)

2500 tllilk alınca bedavaya mı gelcek?

Saçma sapan iş, hesaplarım var param içinde beleşe duruyor ve ben bu kampanyadan yararlanamıyor muyum? Başlarım yapacağınız işe, gidip iş bankasından hesap açar paramı oraya atarım ben de, en azından taksitleri farklı sitelerde geçiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elim ayağım titiriyor sinirden, doğru dürüst kampanya olmaz olmaz kampanya yaptıklarında da yeni müşteri, hadi lan oradan

Saçma sapan iş, hesaplarım var param içinde beleşe duruyor ve ben bu kampanyadan yararlanamıyor muyum? Başlarım yapacağınız işe, gidip iş bankasından hesap açar paramı oraya atarım ben de, en azından taksitleri farklı sitelerde geçiyor.

Elim ayağım titiriyor sinirden, doğru dürüst kampanya olmaz olmaz kampanya yaptıklarında da yeni müşteri, hadi lan oradan
Hocam kesinlikle katılıyorum ama günümüzde çoğu bankanın stratejisi bu.Mevcut olana daha fazla alışverip yaptırmak,hiç üye olmamışları cazip bir kampanyayla kendine çekmek.

Bu olay sadece bankalarda değil neredeyse bütün sektörlerde bu şekilde.
Yeni müşterilere güzel cazip kampanyalar,mevcut müşterilere hiçbir fırsat yok.

Bu olay sadece bankalarda değil neredeyse bütün sektörlerde bu şekilde.
Yeni müşterilere güzel cazip kampanyalar,mevcut müşterilere hiçbir fırsat yok.
yok hocam ya hiçbir halt vermiyorlar, bakıyorum diğer sitelerde 300 chip para 500 bonus ıvır zıvır, kart bir mediamarkt ve hepsiburada'da avantajlı. maximumsa her sitede geçiyor en az 3 taksit veriyorlar.

Yapı Kredi Mobil üzerinden Yapı Kredi müşterisi olunduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerin, başvurusu Yapı Kredi tarafından değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartının kullanıma açılması durumunda kampanyadan yararlanabilecektir.

Ya sürekli kampanyalar için her yerden hesap açtık ama elimizde patlamaz demi ya bir gün,eve haciz falan gelmesin😅

bunun benzerini kredi kartı için yapmışlardı sonra kredi kartı vermemişlerdi 5k olarak

Yapı Kredi Mobil üzerinden Yapı Kredi müşterisi olunduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerin, başvurusu Yapı Kredi tarafından değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartının kullanıma açılması durumunda kampanyadan yararlanabilecektir.
Sanal kart açınca da oluyor yazana göre beklemeye gerek yok sanırsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,728
Üyeler
183,882
Son üye
Lee Asperseas
Geri